Povezane vesti

Ostavio je snažan pečat na moju ličnost Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (video)

Ostavio je snažan pečat na moju ličnost Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (video)

Alo pre 4 dana
Posle duge medijske tišine i bolnih gubitaka, Ana Bekuta se vraća na scenu koncertima 6. i 7. septembra u Sava Centru, gde će proslaviti 40 godina karijere. U ekskluzivnom intervjuu za ALO, pevačica otkriva kako je prebrodila teške dane kao i kako je… »
Ana Bekuta gošća "novosti": Sve sam radila čisto i pošteno (foto/video)

Ana Bekuta gošća "novosti": Sve sam radila čisto i pošteno (foto/video)

Večernje novosti pre 3 dana
GOŠĆA "Večernjih novosti" bila je nacionalna estradno-muzička umetnica Srbije Ana Bekuta. Foto: Nikola Skenderija VELIKO mi je zadovoljstvo da na ovaj način pozdravljam sve čitaoce “Večernjih novosti”. Drago mi je što vaš list i ja, zajedno negujemo… »
(Video)"zvezde granda nastavljaju dalje i bez njih": Ana Bekuta o kolegama iz žirija koji su otišli: "Saša Popović nas je…

(Video)"zvezde granda nastavljaju dalje i bez njih": Ana Bekuta o kolegama iz žirija koji su otišli: "Saša Popović nas je…

Blic pre 3 dana
Pevačica Ana Bekuta obeležava 40 godina rada i druženja sa publikom, a povodom ovog velikog jubileja zakazala je i dva koncerta u Sava Centru. Pripreme su u toku, a pevačica je bila gošća redakcije “Blic” gde je sumirala utiske sa nama. - Obeležavam 40… »
Ana Bekuta dala svoj sud o dolasku dare bubamare u Zvezde Granda Pevačica više nije želela da ćuti

Ana Bekuta dala svoj sud o dolasku dare bubamare u Zvezde Granda Pevačica više nije želela da ćuti

Alo pre 3 dana
Ana Bekuta o Zvezdama Granda iskreno i od srca. Pevačica Ana Bekuta spremna je za spektakl u Sava Centru koji će se održati 6. i 7. septembra. I dok sa nestrpljenjem, diva narodne muzike, isčekuje radostan dan, pred našim kamerama, Bekuta je rešila da… »
Ana Bekuta nakon rasprodatog prvog koncerta zakazala još jedan spektakl „Živote, hvala ti, mnogo si mi dao“

Ana Bekuta nakon rasprodatog prvog koncerta zakazala još jedan spektakl „Živote, hvala ti, mnogo si mi dao“

Kurir pre 3 dana
Nakon što je prvi koncert, zakazan za 6. septembar, planuo u rekordnom roku, muzička diva Ana Bekuta odlučila je da obraduje vernu publiku i priredi im još jedno nezaboravno veče. Povodom velikog jubileja, odnosno 40 godina uspešne karijere pevačica će… »

Vesti dana »