Повезане вести

Оставио је снажан печат на моју личност Ана Бекута први пут о Мркином одласку, Звездама Гранда и јубилеју (видео)

Оставио је снажан печат на моју личност Ана Бекута први пут о Мркином одласку, Звездама Гранда и јубилеју (видео)

Ало 12.08.2025
После дуге медијске тишине и болних губитака, Ана Бекута се враћа на сцену концертима 6. и 7. септембра у Сава Центру, где ће прославити 40 година каријере. У ексклузивном интервјуу за АЛО, певачица открива како је пребродила… »
Ана Бекута гошћа "новости": Све сам радила чисто и поштено (фото/видео)

Ана Бекута гошћа "новости": Све сам радила чисто и поштено (фото/видео)

Вечерње новости 12.08.2025
ГОШЋА "Вечерњих новости" била је национална естрадно-музичка уметница Србије Ана Бекута. Фото: Никола Скендерија ВЕЛИКО ми је задовољство да на овај начин поздрављам све читаоце “Вечерњих новости”. Драго ми је што ваш лист и… »
(Видео)"звезде гранда настављају даље и без њих": Ана Бекута о колегама из жирија који су отишли: "Саша Поповић нас је…

(Видео)"звезде гранда настављају даље и без њих": Ана Бекута о колегама из жирија који су отишли: "Саша Поповић нас је…

Блиц 12.08.2025
Певачица Ана Бекута обележава 40 година рада и дружења са публиком, а поводом овог великог јубилеја заказала је и два концерта у Сава Центру. Припреме су у току, а певачица је била гошћа редакције “Блиц” где је сумирала утиске… »
Ана Бекута дала свој суд о доласку даре бубамаре у Звезде Гранда Певачица више није желела да ћути

Ана Бекута дала свој суд о доласку даре бубамаре у Звезде Гранда Певачица више није желела да ћути

Ало 12.08.2025
Ана Бекута о Звездама Гранда искрено и од срца. Певачица Ана Бекута спремна је за спектакл у Сава Центру који ће се одржати 6. и 7. септембра. И док са нестрпљењем, дива народне музике, исчекује радостан дан, пред нашим… »
Ана Бекута након распродатог првог концерта заказала још један спектакл „Животе, хвала ти, много си ми дао“

Ана Бекута након распродатог првог концерта заказала још један спектакл „Животе, хвала ти, много си ми дао“

Курир 12.08.2025
Након што је први концерт, заказан за 6. септембар, плануо у рекордном року, музичка дива Ана Бекута одлучила је да обрадује верну публику и приреди им још једно незаборавно вече. Поводом великог јубилеја, односно 40 година… »

Вести дана »