Повезане вести
Оставио је снажан печат на моју личност Ана Бекута први пут о Мркином одласку, Звездама Гранда и јубилеју (видео)
Ало 12.08.2025
После дуге медијске тишине и болних губитака, Ана Бекута се враћа на сцену концертима 6. и 7. септембра у Сава Центру, где ће прославити 40 година каријере. У ексклузивном интервјуу за АЛО, певачица открива како је пребродила… »
Ана Бекута гошћа "новости": Све сам радила чисто и поштено (фото/видео)
Вечерње новости 12.08.2025
ГОШЋА "Вечерњих новости" била је национална естрадно-музичка уметница Србије Ана Бекута. Фото: Никола Скендерија ВЕЛИКО ми је задовољство да на овај начин поздрављам све читаоце “Вечерњих новости”. Драго ми је што ваш лист и… »
(Видео)"звезде гранда настављају даље и без њих": Ана Бекута о колегама из жирија који су отишли: "Саша Поповић нас је…
Блиц 12.08.2025
Певачица Ана Бекута обележава 40 година рада и дружења са публиком, а поводом овог великог јубилеја заказала је и два концерта у Сава Центру. Припреме су у току, а певачица је била гошћа редакције “Блиц” где је сумирала утиске… »
Ана Бекута дала свој суд о доласку даре бубамаре у Звезде Гранда Певачица више није желела да ћути
Ало 12.08.2025
Ана Бекута о Звездама Гранда искрено и од срца. Певачица Ана Бекута спремна је за спектакл у Сава Центру који ће се одржати 6. и 7. септембра. И док са нестрпљењем, дива народне музике, исчекује радостан дан, пред нашим… »
Ана Бекута након распродатог првог концерта заказала још један спектакл „Животе, хвала ти, много си ми дао“
Курир 12.08.2025
Након што је први концерт, заказан за 6. септембар, плануо у рекордном року, музичка дива Ана Бекута одлучила је да обрадује верну публику и приреди им још једно незаборавно вече. Поводом великог јубилеја, односно 40 година… »
Вести дана »

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 6 минутајош 12 повезаних

Уживо цео град у пламену, одјекују експлозије! Израелска војска свом снагом ударила на Газу, више од 300.000 људи побегло: "Они вриште, ово је геноцид!" (фото, видео)
Блиц пре 12 минутајош 34 повезане

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 1 сатјош 24 повезане