Povezane vesti
Ostavio je snažan pečat na moju ličnost Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (video)
Alo pre 4 dana
Posle duge medijske tišine i bolnih gubitaka, Ana Bekuta se vraća na scenu koncertima 6. i 7. septembra u Sava Centru, gde će proslaviti 40 godina karijere. U ekskluzivnom intervjuu za ALO, pevačica otkriva kako je prebrodila teške dane kao i kako je… »
Ana Bekuta gošća "novosti": Sve sam radila čisto i pošteno (foto/video)
Večernje novosti pre 3 dana
GOŠĆA "Večernjih novosti" bila je nacionalna estradno-muzička umetnica Srbije Ana Bekuta. Foto: Nikola Skenderija VELIKO mi je zadovoljstvo da na ovaj način pozdravljam sve čitaoce “Večernjih novosti”. Drago mi je što vaš list i ja, zajedno negujemo… »
(Video)"zvezde granda nastavljaju dalje i bez njih": Ana Bekuta o kolegama iz žirija koji su otišli: "Saša Popović nas je…
Blic pre 3 dana
Pevačica Ana Bekuta obeležava 40 godina rada i druženja sa publikom, a povodom ovog velikog jubileja zakazala je i dva koncerta u Sava Centru. Pripreme su u toku, a pevačica je bila gošća redakcije “Blic” gde je sumirala utiske sa nama. - Obeležavam 40… »
Ana Bekuta dala svoj sud o dolasku dare bubamare u Zvezde Granda Pevačica više nije želela da ćuti
Alo pre 3 dana
Ana Bekuta o Zvezdama Granda iskreno i od srca. Pevačica Ana Bekuta spremna je za spektakl u Sava Centru koji će se održati 6. i 7. septembra. I dok sa nestrpljenjem, diva narodne muzike, isčekuje radostan dan, pred našim kamerama, Bekuta je rešila da… »
Ana Bekuta nakon rasprodatog prvog koncerta zakazala još jedan spektakl „Živote, hvala ti, mnogo si mi dao“
Kurir pre 3 dana
Nakon što je prvi koncert, zakazan za 6. septembar, planuo u rekordnom roku, muzička diva Ana Bekuta odlučila je da obraduje vernu publiku i priredi im još jedno nezaboravno veče. Povodom velikog jubileja, odnosno 40 godina uspešne karijere pevačica će… »
Vesti dana »

"Ukrajinsku naciju smatramo bratskom, naredni put u Moskvi": Prve reči Putina i Trampa nakon sastanka na Aljasci
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih

(Video) "koliko bedno": Kremlj je ovaj snimak susreta Trampa i Putina sa Aljaske odmah objavio, a Bela kuća ga je izbrisala
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 3 satajoš 4 povezane