Повезане вести

Н1 Директно: "Батинаши нису добродошли"

Н1 Директно: "Батинаши нису добродошли"

Н1 Инфо 12.08.2025
Након што су у Врбасу у недељу увече забележене тензије између студената и грађана са једне и активиста СНС са друге стране, студенти из Врбаса су позвали на окупљање И вечерас од 20 сати. Они поручују да неће дозволити да… »
Напето у Бачкој Паланци: Контраскуп и полицијски кордон

Напето у Бачкој Паланци: Контраскуп и полицијски кордон

Недељник 12.08.2025
У Бачкој Паланци се одржавају два скупа; први, грађански, на ком становници Бачке Паланке пружају подршку нападнутом суграђанину, док је на други позвао председник општине, и на њему су окупљене присталице СНС, пише Н1… »
Инциденти и у Бачкој Паланци: На грађане полетеле петарде, флаше, јаја...

Н1 Инфо 12.08.2025
У Бачкој Паланци одржан је скуп подршке нападнутом суграђанину, а присталице СНС одржале су контраскуп. Кордони су раздвајали грађане од присталица СНС и маскираних мушкараца који су накнадно организовано стигли. Дошло је и до… »

Нови магазин 12.08.2025
У Бачкој Паланци се одржава скуп подршке нападнутом суграђанину, а председник општине најавио је контраскуп. Кордони раздвајају грађане од присталица СНС и маскираних мушкараца који су организовано стигли. Дошло је и до… »
ВИДЕО Напето у Бачкој Паланци: Председник општине међу СНС активистима

ВИДЕО Напето у Бачкој Паланци: Председник општине међу СНС активистима

Радио 021 12.08.2025
У Уској улици у Бачкој Паланци почео скуп на којем је присутан велики број грађана са обе стране - и присталица Српске напредне странке и грађана који су се окупили да подрже нападнутог суграђанина Драгана Прпу. Како је пренео… »
Становник Бачке Паланке о нападу батинаша: Скочили су на мене с леђа, срушили ме, изударали...

Становник Бачке Паланке о нападу батинаша: Скочили су на мене с леђа, срушили ме, изударали...

Н1 Инфо 12.08.2025
Становници Бачке Паланке који су нападнути синоћ на протестном скупу кажу да су у њихов град доведени батинаши са маскама, капуљачама, палицама, али да се не плаше и да су полицији пријавили све. У Бачкој Паланци се, подсетимо… »
Становник Бачке Паланке о нападу батинаша: Скочили су на мене с леђа, срушили ме, изударали…

Становник Бачке Паланке о нападу батинаша: Скочили су на мене с леђа, срушили ме, изударали…

Нова 12.08.2025
Становници Бачке Паланке који су нападнути синоћ на протестном скупу кажу да су у њихов град доведени батинаши са маскама, капуљачама, палицама, али да се не плаше и да су полицији пријавили све. У Бачкој Паланци се, подсетимо… »
(ВИДЕО) Маскирани младићи, махом у црном, стижу на контраскуп у Бачкој Паланци

(ВИДЕО) Маскирани младићи, махом у црном, стижу на контраскуп у Бачкој Паланци

Н1 Инфо 12.08.2025
У Бачкој Паланци се одржавају два скупа - на једном грађани пружају подршку нападнутом суграђанину, а други је најавио председник општине, на коме су окупљене присталице СНС. На контраскуп су организовано, у великом броју… »
У Бачкој Паланци скуп подршке нападнутом мештанину, присталице СНС гађале грађане флашама и јајима

У Бачкој Паланци скуп подршке нападнутом мештанину, присталице СНС гађале грађане флашама и јајима

Данас 11.08.2025
Скуп подршке Драгану Прпи, кога су у недељу напали маскирани батинаши, одржава се у Бачкој Паланци. Истовремено, велики број присталица СНС окупио се испред просторија странке. Присталице напредњака гађале су грађане флашама и… »

Вести дана »