Povezane vesti
Zašto mlade u Srbiji sve više zanima politika
BBC News pre 3 dana
Mladi su znatno više zainteresovani za politička dešavanja nego lani, pokazuju rezultati izveštaja Krovne organizacije mladih Srbije za 2025. godinu. Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i… »
Radio 021 pre 3 dana
Mladi su znatno više zainteresovani za politička dešavanja nego lani, pokazuju rezultati izveštaja Krovne organizacije mladih Srbije za 2025. godinu. Reuters Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je… »
Danas pre 3 dana
Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. „Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. „Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o svemu… »
NIN pre 3 dana
Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. "Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. "Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o svemu… »
Južne vesti pre 3 dana
Reuters Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. „Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. „Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 19 povezanih

Korak do trona – kadeti Srbije za zlato u Tbilisiju protiv Litvanije
RTS pre 56 minutajoš 45 povezanih