Povezane vesti
Zašto mlade u Srbiji sve više zanima politika
BBC News 12.08.2025
Mladi su znatno više zainteresovani za politička dešavanja nego lani, pokazuju rezultati izveštaja Krovne organizacije mladih Srbije za 2025. godinu. Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i… »
Radio 021 12.08.2025
Mladi su znatno više zainteresovani za politička dešavanja nego lani, pokazuju rezultati izveštaja Krovne organizacije mladih Srbije za 2025. godinu. Reuters Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je… »
Danas 12.08.2025
Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. „Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. „Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o svemu… »
NIN 12.08.2025
Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. "Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. "Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o svemu… »
Južne vesti 12.08.2025
Reuters Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. „Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. „Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o… »
Vesti dana »
Pevali na trgovima i bili "mete" uz narod dok su bombe padale po Srbiji: Ovi pevači su pokazali hrabrost kad je najteže
Mondo pre 19 minutajoš 91 povezana
U Beogradu 15 stepeni, a u ovom delu veje sneg: Poznato kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Mondo pre 33 minutajoš 26 povezanih
Iz Irana stiže preokret kom se niko nije nadao! Novi vrhovni vođa spreman na nezamislivo, dve zemlje hitno ulaze u rat?! Raskrinkan Trampov tajni plan, tačno ovog dana sve staje, eksplozije u Tel Avivu (foto, video)
Blic pre 49 minutajoš 22 povezane
Šta se dogodilo juče 15 minuta pre objave Donalda Trampa koja je oborila cenu nafte
Telegraf pre 38 minutajoš 17 povezanih