Povezane vesti

Zašto mlade u Srbiji sve više zanima politika

BBC News 12.08.2025
Mladi su znatno više zainteresovani za politička dešavanja nego lani, pokazuju rezultati izveštaja Krovne organizacije mladih Srbije za 2025. godinu. Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i… »

Radio 021 12.08.2025
Mladi su znatno više zainteresovani za politička dešavanja nego lani, pokazuju rezultati izveštaja Krovne organizacije mladih Srbije za 2025. godinu. Reuters Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je… »

Danas 12.08.2025
Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. „Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. „Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o svemu… »

Južne vesti 12.08.2025
Reuters Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. „Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. „Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o… »

NIN 12.08.2025
Do pre dve godine, 22-godišnju Nataliju Lukić interesovale su knjige, muzika i filmovi. Sada je zanima i politika. "Sva moja saznanja o politici uglavnom su dolazila iz porodice. "Nisam imala oformljeno mišljenje, niti sam učila i saznavala o svemu… »

Vesti dana »