Повезане вести
Важи за смерну и фину, а САД провоцира у бикинију: Софи Ткаченко пршти како изгледа: Цела је природна и мушкарцима падају…
Блиц 12.08.2025
Учесница ријалитија Софи Ткаченко објавила је слике у бикинију и привукла велику пажњу. Наиме, Софи Ткаченко је у " Задрузи 8 Елити" освојила 3. место док је победу однео Ненад Маринковић Гастоз, а Анђела Ђуричић освојила друго… »
Софи ткаченко смувала друга Стефана Карића! Јавно га показала, а ево како се опходи према њој (фото)
Курир 12.08.2025
Учесница ријалитија Софи Тикаченко има новог дечка, а у питању је друг Стефана Карића. Софи је у Елити освојила треће место, док је победу однео Ненад Маринковић Гастоз, а друго место припало Анђели Ђуричић. Сада је показала… »
Софи ткаченко показала новог дечка Помаже јој да обује сандале и понаша се према њој као према принцези (фото)
Ало 12.08.2025
Нови дечко очарао све пажњом. Учесница ријалитија Софи Тикаченко има новог дечка, а у питању је друг Стефана Карића. Софи је у Елити освојила треће место, док је победу однео Ненад Маринковић Гастоз, а друго место припало… »
Од смерне до ватрене! Софи Тикаченко се скинула и запалила мреже у бикинију, тело оставља без даха (фото)
Ало 12.08.2025
Бивша задругарка у врелој пози. Учесница ријалитија Софи Ткаченко објавила је слике у бикинију које су привукле велику пажњу. Наиме, Софи Ткаченко је у Елити освојила треће место, док је победу однео Ненад Маринковић Гастоз, а… »
"Избацила ме је из пријатеља": Ана Радуловић о детаљима сукоба са Анђелом Ђуричић, рекла да је неће звати у емисију
Мондо 12.08.2025
Ана Радуловић, водитељка емисије "Елите", отворено је говорила о несугласицама које је имала са Анђелом Ђуричић, али је нагласила да су данас њихови односи коректни и да су успели да превазиђу размирице. "Нисам ја никада рекла… »
"Избацила ме из пријатеља" Ана Радуловић након толико времена открила све о сукобу с Анђелом Ђуричић: "Рекла сам да неће…
Курир 12.08.2025
Водитељка "Елите", Ана Радуловић проговорила је о сукобу са Анђелом Ђуричић, те истакла да су сада у коректним односима. - Нисам ја никада рекла да је она мене блокирала, чини ми се да сам рекла да ме је избацила из пријатеља… »
"Избацила ме из пријатеља" Водитељка Пинка не може више да ћути о сукобу са Анђелом Ђуричић: "Рекла сам да неће долазити у…
Ало 12.08.2025
Ана Радуловић проговорила о односу са Анђелом Ђуричић. Водитељка Елите Ана Радуловић проговорила је о сукобу са Анђелом Ђуричић и истакла да су сада у коректним односима. – Нисам ја никада рекла да је она мене блокирала, чини ми… »
"Избацила ме из пријатеља" Ана Радуловић поговорила о сукобу са Анђелом "Рекла сам да неће..."
Телеграф 12.08.2025
Водитељка "Елите", Ана Радуловић проговорила је о сукобу са Анђелом Ђуричић, те истакла да су сада у коректним односима. - Нисам ја никада рекла да је она мене блокирала, чини ми се да сам рекла да ме је избацила из пријатеља… »
"Избацила ме из пријатеља": Ана Радуловић проговорила о сукобу са Анђелом Ђуричић: "Рекла сам да неће долазити у емисију"…
Блиц 12.08.2025
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 44 минутајош 39 повезаних

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 32 повезане

МУП: Приведен пољопривредник из околине Зрењанина, осумњичен за насилничко понашање
Зрењанински пре 5 минутајош 13 повезаних