Povezane vesti
Važi za smernu i finu, a SAD provocira u bikiniju: Sofi Tkačenko pršti kako izgleda: Cela je prirodna i muškarcima padaju…
Blic pre 3 dana
Učesnica rijalitija Sofi Tkačenko objavila je slike u bikiniju i privukla veliku pažnju. Naime, Sofi Tkačenko je u " Zadruzi 8 Eliti" osvojila 3. mesto dok je pobedu odneo Nenad Marinković Gastoz, a Anđela Đuričić osvojila drugo mesto. Sofi je tokom… »
Sofi tkačenko smuvala druga Stefana Karića! Javno ga pokazala, a evo kako se ophodi prema njoj (foto)
Kurir pre 2 dana
Učesnica rijalitija Sofi Tikačenko ima novog dečka, a u pitanju je drug Stefana Karića. Sofi je u Eliti osvojila treće mesto, dok je pobedu odneo Nenad Marinković Gastoz, a drugo mesto pripalo Anđeli Đuričić. Sada je pokazala kako joj misteriozni… »
Sofi tkačenko pokazala novog dečka Pomaže joj da obuje sandale i ponaša se prema njoj kao prema princezi (foto)
Alo pre 3 dana
Novi dečko očarao sve pažnjom. Učesnica rijalitija Sofi Tikačenko ima novog dečka, a u pitanju je drug Stefana Karića. Sofi je u Eliti osvojila treće mesto, dok je pobedu odneo Nenad Marinković Gastoz, a drugo mesto pripalo Anđeli Đuričić. Sada je… »
Od smerne do vatrene! Sofi Tikačenko se skinula i zapalila mreže u bikiniju, telo ostavlja bez daha (foto)
Alo pre 3 dana
Bivša zadrugarka u vreloj pozi. Učesnica rijalitija Sofi Tkačenko objavila je slike u bikiniju koje su privukle veliku pažnju. Naime, Sofi Tkačenko je u Eliti osvojila treće mesto, dok je pobedu odneo Nenad Marinković Gastoz, a Anđela Đuričić zauzela… »
"Izbacila me je iz prijatelja": Ana Radulović o detaljima sukoba sa Anđelom Đuričić, rekla da je neće zvati u emisiju
Mondo pre 3 dana
Ana Radulović, voditeljka emisije "Elite", otvoreno je govorila o nesuglasicama koje je imala sa Anđelom Đuričić, ali je naglasila da su danas njihovi odnosi korektni i da su uspeli da prevaziđu razmirice. "Nisam ja nikada rekla da je ona mene blokirala… »
"Izbacila me iz prijatelja" Ana Radulović nakon toliko vremena otkrila sve o sukobu s Anđelom Đuričić: "Rekla sam da neće…
Kurir pre 3 dana
Voditeljka "Elite", Ana Radulović progovorila je o sukobu sa Anđelom Đuričić, te istakla da su sada u korektnim odnosima. - Nisam ja nikada rekla da je ona mene blokirala, čini mi se da sam rekla da me je izbacila iz prijatelja. Nisam nikad videla da sam… »
"Izbacila me iz prijatelja" Voditeljka Pinka ne može više da ćuti o sukobu sa Anđelom Đuričić: "Rekla sam da neće dolaziti u…
Alo pre 3 dana
Ana Radulović progovorila o odnosu sa Anđelom Đuričić. Voditeljka Elite Ana Radulović progovorila je o sukobu sa Anđelom Đuričić i istakla da su sada u korektnim odnosima. – Nisam ja nikada rekla da je ona mene blokirala, čini mi se da sam rekla da me je… »
"Izbacila me iz prijatelja" Ana Radulović pogovorila o sukobu sa Anđelom "Rekla sam da neće..."
Telegraf pre 3 dana
Voditeljka "Elite", Ana Radulović progovorila je o sukobu sa Anđelom Đuričić, te istakla da su sada u korektnim odnosima. - Nisam ja nikada rekla da je ona mene blokirala, čini mi se da sam rekla da me je izbacila iz prijatelja. Nisam nikad videla da sam… »
"Izbacila me iz prijatelja": Ana Radulović progovorila o sukobu sa Anđelom Đuričić: "Rekla sam da neće dolaziti u emisiju"…
Blic pre 3 dana
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Potpuni haos u centru Beograda: Juriš žandarmerije na građane, bačen suzavac, letele kamenice, stižu nove policijske snage
Nova pre 4 minutajoš 135 povezanih

VIDEO Napeto u Kneza Miloša: Komandant Policijske brigade vodi razgovor sa odbornikom
N1 Info pre 29 minutajoš 55 povezanih