Povezane vesti

"On na jahti, a ja pod šatorom..." Rada Manojlović potkačila Milana Stankovića, pa priznala šta je uradio... Ovome se nije…

"On na jahti, a ja pod šatorom..." Rada Manojlović potkačila Milana Stankovića, pa priznala šta je uradio... Ovome se nije…

Kurir pre 2 dana
Rada Manojlović nastupa punom parom, a mrežama se sve češće pojavljuju snimci na kojima se vidi kako ona peva pod šatrom. Iako mnoge njene kolege izbegavaju da pevaju baš na takvim mestima, Rada se toga ne stidi i čak ističe da su sve velike zvezve svoje… »
"On na jahti, a ja pod šatrom" Radu Manojlović iskulirao bivši dečko Milan Stanković, a ona ga sada raskrinkala!

"On na jahti, a ja pod šatrom" Radu Manojlović iskulirao bivši dečko Milan Stanković, a ona ga sada raskrinkala!

Alo pre 3 dana
Manojlovićeva bez dlake na jeziku. Pevačica Rada Manojlović otkrila je da je pre nekoliko dana poslala poruku bivšem dečku Milanu Stankoviću, ali da odgovor još uvek nije dobila. Rada nastupa punom parom, a na društvenim mrežama sve češće se pojavljuju… »
"Mnogi će pod šator" Rada progovorila o karijeri i kolegama, pa pomenula Milana Stankovića, evo kad su se čuli

"Mnogi će pod šator" Rada progovorila o karijeri i kolegama, pa pomenula Milana Stankovića, evo kad su se čuli

Telegraf pre 3 dana
Rada Manojlović nastupala je na crnogorskom primorju poput većine svojih kolega, a u jednom intervjuu je progovorila o svojoj karijeri. Govoreći o svojim nastupima koji su često pod šatorom, ona je otkrila šta o tome misli. - Kakvo je vreme došlo, mnogi… »

Vesti dana »