Povezane vesti
Zvanično: Griliš u Evertonu
B92 pre 3 dana
Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš igraće do kraja sezone na pozajmici u Evertonu, saopštio je klub iz Liverpula. Griliš (29) će u Evertonu nositi dres sa brojem 18. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali britanski mediji navode da će Everton na… »
Paragvajac Alderete 11. pojačanje Sanderlenda
Sportski žurnal pre 3 dana
Engleski klub je za transfere oko 132 miliona funti. Dosadašnji fudbaler Hetafea i reprezentativac Paragvaja Omar Alderete (28) potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Sanderlendom, saopštio je engleski klub. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali… »
Griliš: Želeo sam da pređem samo u Everton
Sportski žurnal pre 3 dana
Griliš je u avgustu 2021. godine za tadašnji rekord britanskog fudbala od 100 miliona funti iz Aston Vile prešao u Mančester siti. Novi fudbaler Evertona Džek Griliš (29) rekao je da je postojalo samo jedno mesto na koje je želeo da ode, nakon što je… »
Sada i zvanično! DŽek Griliš pojačao tim iz Liverpula
Večernje novosti pre 3 dana
Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš igraće do kraja sezone na pozajmici u Evertonu, saopštio je danas klub iz Liverpula. FOTO: Profimedia Griliš (29) će u Evertonu nositi dres sa brojem 18. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali britanski mediji… »
Griliš novo pojačanje Evertona – stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Sitija
RTS pre 3 dana
Fudbalski klub Everton je saopštio da je Džek Griliš stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester sitija. Fudbaler je u izjavi za britanske medije poručio je da je Everton bio njegov prvi izbor. Griliš je šesto pojačanje ekipe iz Liverpula ovog leta… »
Džek girliš ima novi klub Mančester siti ga poslao na pozajmicu u Everton, on poručio: Samo tu sam i hteo da idem
Kurir pre 3 dana
Džek Griliš je iz Sitija prešao na pozajmicu u Everton do kraja sezone i šesto je pojačanje liverpulskog kluba u letnjem prelaznom roku. On je rekao da su razgovori sa trenerom Dejvidom Mojsom bili odlučujući u njegovoj odluci da pređe na Hil Dikinson… »
Griliš: Želeo sam da pređem samo u Everton
Radio sto plus pre 3 dana
Griliš je danas iz Sitija prešao na pozajmicu u Everton do kraja sezone i šesto je pojačanje liverpulskog kluba u letnjem prelaznom roku. On je rekao da su razgovori sa trenerom Dejvidom Mojsom bili odlučujući u njegovoj odluci da pređe na Hil Dikinson… »
Griliš stigao u Everton: Pričao s Runijem i „ukrao“ mu broj
Sport klub pre 3 dana
Krilni napadač Mančester sitija Džek Griliš došao je u Everton na jednogodišnju pozajmicu, a 29-godišnjak uverava da je odluka "pala" posle prvog razgovora sa Dejvidom Mojesom, šefom stručnog štaba popularnih "karamela". „Čim sam razgovarao sa… »
Griliš u Evertonu
Politika pre 3 dana
Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš igraće do kraja sezone na pozajmici u Evertonu, saopštio je danas klub iz Liverpula. Griliš (29) će u Evertonu nositi dres sa brojem 18. Finansijski detalji nisu objavljeni, ali britanski mediji navode da će… »
Džek Griliš zvanično otišao put Liverpula!
Telegraf pre 3 dana
Fudbaler Mančester sitija, Džek Griliš, provešće ostatak sezone na pozajmici u Evertonu, potvrdio je klub iz Liverpula. Iskusni engleski vezista (29) nosiće dres sa brojem 18. Iako finansijski detalji nisu zvanično objavljeni, britanski mediji prenose da… »
Italijanski fudbaler Đakomo Raspadori novi igrač madridskog Atletika
Telegraf pre 3 dana
Dosadašnji fudbaler Napolija Đakomo Raspadori potpisao je petogodišnji ugovor sa Atletikom, saopštio je danas madridski klub. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali italijanski mediji navode da je Atletiko platio obeštećenje klubu iz Napulja od oko 26… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 16 minutajoš 131 povezana

(BLOG) Protesti u Kragujevcu, Kraljevu, Lapovu i Rači (VIDEO)
Glas Šumadije pre 15 minutajoš 52 povezane

Od zatvora do kućnog pritvora: Momirović, Vesić i ostali u slučaju nadstrešnica pušteni na slobodu
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih

Avion predsednika Rusije sleteo na Aljasku, Tramp ga lično dočekao
Sputnik pre 15 minutajoš 37 povezanih