Повезане вести

Званично: Грилиш у Евертону

Званично: Грилиш у Евертону

Б92 12.08.2025
Фудбалер Манчестер ситија Џек Грилиш играће до краја сезоне на позајмици у Евертону, саопштио је клуб из Ливерпула. Грилиш (29) ће у Евертону носити дрес са бројем 18. Финансијски детаљи нису саопштени, али британски медији… »
Парагвајац Алдерете 11. појачање Сандерленда

Парагвајац Алдерете 11. појачање Сандерленда

Спортски журнал 12.08.2025
Енглески клуб је за трансфере око 132 милиона фунти. Досадашњи фудбалер Хетафеа и репрезентативац Парагваја Омар Алдерете (28) потписао је четворогодишњи уговор са Сандерлендом, саопштио је енглески клуб. Финансијски детаљи… »
Грилиш: Желео сам да пређем само у Евертон

Спортски журнал 12.08.2025
Грилиш је у августу 2021. године за тадашњи рекорд британског фудбала од 100 милиона фунти из Астон Виле прешао у Манчестер сити. Нови фудбалер Евертона Џек Грилиш (29) рекао је да је постојало само једно место на које је желео… »
Сада и званично! Џек Грилиш појачао тим из Ливерпула

Сада и званично! Џек Грилиш појачао тим из Ливерпула

Вечерње новости 12.08.2025
Фудбалер Манчестер ситија Џек Грилиш играће до краја сезоне на позајмици у Евертону, саопштио је данас клуб из Ливерпула. ФОТО: Профимедиа Грилиш (29) ће у Евертону носити дрес са бројем 18. Финансијски детаљи нису саопштени… »
Грилиш ново појачање Евертона – стигао на једногодишњу позајмицу из Ситија

Грилиш ново појачање Евертона – стигао на једногодишњу позајмицу из Ситија

РТС 12.08.2025
Фудбалски клуб Евертон је саопштио да је Џек Грилиш стигао на једногодишњу позајмицу из Манчестер ситија. Фудбалер је у изјави за британске медије поручио је да је Евертон био његов први избор. Грилиш је шесто појачање екипе… »
Џек гирлиш има нови клуб Манчестер сити га послао на позајмицу у Евертон, он поручио: Само ту сам и хтео да идем

Џек гирлиш има нови клуб Манчестер сити га послао на позајмицу у Евертон, он поручио: Само ту сам и хтео да идем

Курир 12.08.2025
Џек Грилиш је из Ситија прешао на позајмицу у Евертон до краја сезоне и шесто је појачање ливерпулског клуба у летњем прелазном року. Он је рекао да су разговори са тренером Дејвидом Мојсом били одлучујући у његовој одлуци да… »
Грилиш стигао у Евертон: Причао с Рунијем и „украо“ му број

Грилиш стигао у Евертон: Причао с Рунијем и „украо“ му број

Спорт клуб 12.08.2025
Крилни нападач Манчестер ситија Џек Грилиш дошао је у Евертон на једногодишњу позајмицу, а 29-годишњак уверава да је одлука "пала" после првог разговора са Дејвидом Мојесом, шефом стручног штаба популарних "карамела". „Чим сам… »

Радио сто плус 12.08.2025
Грилиш је данас из Ситија прешао на позајмицу у Евертон до краја сезоне и шесто је појачање ливерпулског клуба у летњем прелазном року. Он је рекао да су разговори са тренером Дејвидом Мојсом били одлучујући у његовој одлуци… »
Грилиш у Евертону

Грилиш у Евертону

Политика 12.08.2025
Фудбалер Манчестер ситија Џек Грилиш играће до краја сезоне на позајмици у Евертону, саопштио је данас клуб из Ливерпула. Грилиш (29) ће у Евертону носити дрес са бројем 18. Финансијски детаљи нису објављени, али британски… »
Џек Грилиш званично отишао пут Ливерпула!

Џек Грилиш званично отишао пут Ливерпула!

Телеграф 12.08.2025
Фудбалер Манчестер ситија, Џек Грилиш, провешће остатак сезоне на позајмици у Евертону, потврдио је клуб из Ливерпула. Искусни енглески везиста (29) носиће дрес са бројем 18. Иако финансијски детаљи нису званично објављени… »
Италијански фудбалер Ђакомо Распадори нови играч мадридског Атлетика

Италијански фудбалер Ђакомо Распадори нови играч мадридског Атлетика

Телеграф 12.08.2025
Досадашњи фудбалер Наполија Ђакомо Распадори потписао је петогодишњи уговор са Атлетиком, саопштио је данас мадридски клуб. Финансијски детаљи нису саопштени, али италијански медији наводе да је Атлетико платио обештећење… »

Вести дана »