Povezane vesti

Nando De Kolo najavio kraj karijere

Nando De Kolo najavio kraj karijere

Sportske.net pre 28 dana
Jedan od najboljih igrača iz Francuske koji su se pojavili u poslednjih dvadesetak godina, Nando De Kolo, razmišlja o povlačenju iz košarke. On je već završio sa reprezentacijom Francuske, a ima još jednu sezonu ugovora sa Asvelom nakon čega bi mogao da… »
Legenda Evrolige najavljuje kraj karijere

Legenda Evrolige najavljuje kraj karijere

Sport klub pre 28 dana
Legendarni francuski košarkaš Nando De Kolo mogao bi uskoro da stavi tačku na bogatu i trofejima ispunjenu karijeru. U razgovoru za RMC u ponedeljak, 38-godišnji plejmejker Asvela otvoreno je priznao da razmišlja o povlačenju. „Da budem iskren, da li mi… »
"To bi mogla da bude moja poslednja sezona!" Nekadašnji MVP Evrolige najavio kraj karijere

"To bi mogla da bude moja poslednja sezona!" Nekadašnji MVP Evrolige najavio kraj karijere

Večernje novosti pre 28 dana
Košarkaš Asvela i bivši MVP Evrolige Nando de Kolo nagovsetio je da bi kraj njegove bogate karijere mogao da usledi po završetku sezone 2025/26. Lazić i De Kolo Foto N. Paraušić Prekaljeni 38-godišnjak trenutno je član Asvela sa kojim ima ugovor do kraja… »
Bivši MVP Evrolige najavio kraj karijere!

Bivši MVP Evrolige najavio kraj karijere!

B92 pre 28 dana
Legenda francuske košarke Nando de Kolo nagovsetio je da bi kraj njegove bogate karijere mogao da usledi po završetku sezone 2025/26. Iskusni 38-godišnji plejmejker trenutno je na kraju ugovora sa Asvelom, u kojem provodi četvrtu sezonu. "Da budem… »
"Ovo mi je možda poslednja sezona": Sa Teom je bio najbolji tandem Evrolige, sa 38 je rešio da je dosta

"Ovo mi je možda poslednja sezona": Sa Teom je bio najbolji tandem Evrolige, sa 38 je rešio da je dosta

Mondo pre 28 dana
Nakon što se Asvel zvanično rastao sa nekadašnjim kapitenom Partizana Žofrijem Lovernjom sada je Nando De Kolo javio da je spreman da se oprostio od košarke. Iskusni 38-godišnji plejmejker bi u sezoni koja sledi mogao da poslednji put bude na parketu. De… »

Vesti dana »