Povezane vesti
Legenda Evrolige najavljuje kraj karijere
Sport klub pre 5 dana
Legendarni francuski košarkaš Nando De Kolo mogao bi uskoro da stavi tačku na bogatu i trofejima ispunjenu karijeru. U razgovoru za RMC u ponedeljak, 38-godišnji plejmejker Asvela otvoreno je priznao da razmišlja o povlačenju. „Da budem iskren, da li mi… »
Nando De Kolo najavio kraj karijere
Sportske.net pre 5 dana
Jedan od najboljih igrača iz Francuske koji su se pojavili u poslednjih dvadesetak godina, Nando De Kolo, razmišlja o povlačenju iz košarke. On je već završio sa reprezentacijom Francuske, a ima još jednu sezonu ugovora sa Asvelom nakon čega bi mogao da… »
"To bi mogla da bude moja poslednja sezona!" Nekadašnji MVP Evrolige najavio kraj karijere
Večernje novosti pre 5 dana
Košarkaš Asvela i bivši MVP Evrolige Nando de Kolo nagovsetio je da bi kraj njegove bogate karijere mogao da usledi po završetku sezone 2025/26. Lazić i De Kolo Foto N. Paraušić Prekaljeni 38-godišnjak trenutno je član Asvela sa kojim ima ugovor do kraja… »
Bivši MVP Evrolige najavio kraj karijere!
B92 pre 5 dana
Legenda francuske košarke Nando de Kolo nagovsetio je da bi kraj njegove bogate karijere mogao da usledi po završetku sezone 2025/26. Iskusni 38-godišnji plejmejker trenutno je na kraju ugovora sa Asvelom, u kojem provodi četvrtu sezonu. "Da budem… »
"Ovo mi je možda poslednja sezona": Sa Teom je bio najbolji tandem Evrolige, sa 38 je rešio da je dosta
Mondo pre 5 dana
Nakon što se Asvel zvanično rastao sa nekadašnjim kapitenom Partizana Žofrijem Lovernjom sada je Nando De Kolo javio da je spreman da se oprostio od košarke. Iskusni 38-godišnji plejmejker bi u sezoni koja sledi mogao da poslednji put bude na parketu. De… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu ispred suda, skupovi ispred policijskih stanica u više gradova
RTS pre 1 satjoš 31 povezana

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 42 minutajoš 34 povezane

Novi protesti širom Srbije: Hapšenja, optužbe i tenzije ispred policijskih stanica
Serbian News Media pre 2 satajoš 59 povezanih

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 210 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 5 satijoš 45 povezanih