Povezane vesti
„Mene stavljaju po strani“: Verica Šerifović otkrila koga smatra najboljom pevačicom
Nova pre 2 dana
Pevačice su nasmejale fanove zajedničkim videom i popularnom igricom "ili-ili". Marija Šerifović sve je aktivnija na svom Jutjub kanalu, a tamo se neretko snima sa majkom Vericom, koja njene pratioce nasmeje do suza. Ovog puta Marija joj je napravila… »
"Mene uvek svi ostave po strani” Marija Šerifović snimala majku Vericu, a njena izjava je sve nasmejala, evo ko su joj…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Marija Šerifović snimala je novi vlog sa majkom Vericom i bratom Danijelom, te im je zadavala razne igrice usred kafića u toku dana gde su zajedno ručali. Marija je sada od majke zahtevala da bira između pevača sa estrade i toga ko je bolji… »
Verica Šerifović pomenula Cecu Ražnatović i Aleksandru Prijović Zbog onog što je rekla nastao je haos na društvenim mrežama…
Alo pre 2 dana
Verica Šerifović o koleginicama otvoreno bez ustručavanja. Pevačica Marija Šerifović snimala je novi vlog, a glavni akter u njemu je majka Verica koja je pristala na igru da bira između pevača sa javne scene. Naime, kada je Verica odlučila ko po njenom… »
"Mene uvek svi ostave po: Strani” Marija Šerifović snimala majku Vericu, a njena izjava je sve nasmejala: Evo šta se desilo…
Blic pre 2 dana
Pevačica Marija Šerifović snimala je novi vlog sa majkom Vericom i bratom Danijelom, te im je zadavala razne igrice usred kafića u toku dana gde su zajedno ručali. Marija je sada od majke zahtevala da bira između pevača sa estrade i toga ko je bolji… »
Vesti dana »

(BLOG) Bačeni pirotehnika, suzavac i topovski udari u centru Beograda: Sukob građana i policije u Nišu
N1 Info pre 24 minutajoš 138 povezanih

uživo Napeto u Beogradu: Bačeni topovski udari, jake policijske snage i oklopna vozila kod Generalštaba
NIN pre 59 minutajoš 59 povezanih

Pogledajte galeriju fotografija istorijskog susreta koja je obišla svet: Putin i Tramp na crvenom tepihu
Mondo pre 23 minutajoš 53 povezane