Povezane vesti
Vikendica Saše Joksimovića nadomak Uba tema meštana, komšije iz kraja otkrivaju istinu o braći
Svet & Skandal 13.08.2025
Vikendica Saše Joksimovića, smeštena nadomak Uba, pravo je utočište glumca koji često beži od gužve i buke velikog grada. Iako je rođen u Beogradu, Saša Joksimović detinjstvo je proveo u Valjevu, a danas mir pronalazi u selu Brezovica, rodnom mestu svog… »
(Foto) ovo je imanje Joksimovića nadomak Uba: Bunar u dvorištu, tu je voćnjak - a od prelepe prirode zastaje dah
Blic 13.08.2025
Glumac Saša Joksimović često, beg od gužve i buke pronalazi u vikendici koja se nalazi nadomak Uba. Saša Joksimović, brat pevača Željka Joksimovića je detinjstvo proveo u Valjevu. Joksimović je jednom prilikom otkrio da voli život izvan grada. - Iako sam… »
Zavirite na čarobno imanje joksimovića! Zeleno prostranstvo nadomak Uba, ovde je odrastao njihov otac, kuća u koju se rado…
Kurir 13.08.2025
Saša i Željko Joksimović još davnih dana napustili su svoje rodno Valjevo i preselili se u prestonicu Srbije gde su započeli novi život i ostvarili svoje snove. Rodni kraj ne zaboravljaju, a naročito Saša koji redovno odlazi u vikendicu koja se nalazi… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 minutjoš 63 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 3 satajoš 26 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 7 satijoš 13 povezanih

"Dušo moja, zauvek si na mojoj levoj strani, volim te": Pevačica koja je bila bliska sa Halidom Bešlićem objavila emotivnu poruku
Blic pre 21 minutajoš 23 povezane