Povezane vesti
Enrike objasnio zašto je "odstranio" Donarumu
B92 13.08.2025
Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike osvrnuo se na odluku da odstrani Đanluiđija Donarumu iz tima. Donaruma, uprkos tome što je možda i najbolji golman na svetu, neće dobiti šansu da brani u poslednjoj sezoni u klubu. "Njegov izostanak je moja odluka, ja… »
Enrike: Ja sam odgovoran za odluku o Donarumi
Danas 13.08.2025
Trener Parižana Luis Enrike održao je konferenciju za štampu pred finale Superkupa Evrope između PSŽ-a i Totenhema u Udinama (večeras 21 čas). Španski trener je nagovestio da je odluka da Đanluiđi Donaruma bude izostavljen iz tima isključivo njegova. –… »
Nova transfer bomba na pomolu: Donaruma nakon škartiranja u PSŽ-u na pragu engleskog velikana
Nova 13.08.2025
Francuski “Ekip” lansirao je vest da će Đanluiđi Donaruma napustiti Pari Sen Žermen i preći u Mančester siti. Donaruma je navodno sve dogovorio sa Sitijem, a trener Pariza Luis Enrike rekao je da je odluka zajednička i da je vezana za profil golmana koji… »
Francuzi lansirali bombu: Donaruma sve već dogovorio, ide u Premijer ligu
Telegraf 13.08.2025
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma napušta redove Pari Sen Žermena i karijeru će nastaviti u Mančester sitiju, prenosi francuski L+ekip! Navodno je 25-godišnji čuvar mreže već postigao dogovor sa engleskim timom, a vest o prekidu saradnje potvrdio je i… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih

Ovu pesmu je odbilo 15 pevača, a onda je došla u ruke Halida Bešlića i obeležila poslednju deceniju njegove karijere
Nova pre 18 minutajoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO Vlast i opozicija oči u oči posle dužeg vremena: Marijan Rističević traži da se zabrani emitovanje Nove i N1 u Srbiji
Nova pre 54 minutajoš 56 povezanih