Povezane vesti

Enrike objasnio zašto je "odstranio" Donarumu

Enrike objasnio zašto je "odstranio" Donarumu

B92 pre 3 dana
Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike osvrnuo se na odluku da odstrani Đanluiđija Donarumu iz tima. Donaruma, uprkos tome što je možda i najbolji golman na svetu, neće dobiti šansu da brani u poslednjoj sezoni u klubu. "Njegov izostanak je moja odluka, ja… »
Enrike: Ja sam odgovoran za odluku o Donarumi

Enrike: Ja sam odgovoran za odluku o Donarumi

Danas pre 3 dana
Trener Parižana Luis Enrike održao je konferenciju za štampu pred finale Superkupa Evrope između PSŽ-a i Totenhema u Udinama (večeras 21 čas). Španski trener je nagovestio da je odluka da Đanluiđi Donaruma bude izostavljen iz tima isključivo njegova. –… »
Nova transfer bomba na pomolu: Donaruma nakon škartiranja u PSŽ-u na pragu engleskog velikana

Nova transfer bomba na pomolu: Donaruma nakon škartiranja u PSŽ-u na pragu engleskog velikana

Nova pre 3 dana
Francuski “Ekip” lansirao je vest da će Đanluiđi Donaruma napustiti Pari Sen Žermen i preći u Mančester siti. Donaruma je navodno sve dogovorio sa Sitijem, a trener Pariza Luis Enrike rekao je da je odluka zajednička i da je vezana za profil golmana koji… »
Francuzi lansirali bombu: Donaruma sve već dogovorio, ide u Premijer ligu

Francuzi lansirali bombu: Donaruma sve već dogovorio, ide u Premijer ligu

Telegraf pre 3 dana
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma napušta redove Pari Sen Žermena i karijeru će nastaviti u Mančester sitiju, prenosi francuski L+ekip! Navodno je 25-godišnji čuvar mreže već postigao dogovor sa engleskim timom, a vest o prekidu saradnje potvrdio je i… »

Vesti dana »