Povezane vesti
„Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti“
Nova 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan: Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Novi magazin 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo sve… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
N1 Info 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Danas 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Vesti dana »
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu, posebnu licencu za rad i posle 16. juna
RTV pre 1 satjoš 33 povezane
Rakić: Nema krivične odgovornosti optuženih u slučaju ''Generalštab''
Telegraf pre 25 minutajoš 30 povezanih
Svi na Ekspo: Ministar prosvete obavezao škole da šalju učenike na specijalizovanu izložbu
Vreme pre 25 minutajoš 6 povezanih
Olujno nevreme se približava Srbiji: Prvi na udari su ovi delovi zemlje, temperatura pada za 15 stepeni
Dnevnik pre 3 satajoš 43 povezane