Povezane vesti
„Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti“
Nova 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan: Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Novi magazin 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo sve… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
N1 Info 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Danas 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Britanski Telegraf: SAD će biti spremne za napad na Iran do subote
N1 Info pre 23 minutajoš 28 povezanih
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 4 satijoš 7 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 1 satjoš 68 povezanih