Povezane vesti
„Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti“
Nova 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan: Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Novi magazin 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo sve… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
N1 Info 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Danas 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 3 satajoš 67 povezanih

Svi su zabrinuti: Novak morao da otkaže konferenciju za medije!
Hot sport pre 2 satajoš 57 povezanih

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih