Povezane vesti
„Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti“
Nova 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan: Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Novi magazin 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo sve… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
N1 Info 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Danas 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Vesti dana »
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu: preliminarni rezultati
BBC News pre 19 minutajoš 36 povezanih
Zelenski: Tražim od Trampa 50 godina bezbednosnih garancija; Kosačov: EU i Kijev postavljaju "mine" u mirovni plan
RTS pre 29 minutajoš 52 povezane