Povezane vesti
„Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti“
Nova 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan: Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Novi magazin 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo sve… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
N1 Info 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije. "Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Movsesijan (PSG): Vučić podelio Srbiju, policija produžena ruka vlasti
Danas 13.08.2025
Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas da je policija izgubila kredibilitet jer je odabrala jednu stranu i radi samo u službi jedne partije „Mi u Pokretu slobodnih građana sa strepnjom pratimo najoštrije osuđujemo… »
Vesti dana »
Danas slavimo Svetog Savu: Na legendama o njemu počiva naša istorija
Telegraf pre 35 minutajoš 7 povezanih
AMSS: Putnički saobraćaj na granicama bez zadržavanja, teretni terminali i dalje blokirani
Ozon pre 10 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan: Umrli Sveti Sava i Đuzepe Verdi, oslobođen Aušvic, proglašena nezavisnost Grčke
Radio 021 pre 35 minutajoš 3 povezane
Danas je Sveti Sava i ako se ovo desi – veruje se da nas očekuju važni događaji u zemlji
Nova pre 25 minutajoš 4 povezane