Povezane vesti
Žene uzdišu za njim a on ne može da nađe devojku: Moj rekord je da budem sa nekim mesec dana! Kao da sam proklet!
Kurir 13.08.2025
Pevač, Žarko Madžić važi za jednog od najpoželjnijih mladih Zvezda Granda na našoj estradi. ipak, nije sve tako kao što izgleda, Madžić je nedavno otkrio da nema sreće u ljubavi. -Niko ne može da mi pomogne kada je reč o ljubavi. Vrtimo se u krug – kada… »
Žene uzdišu za njim, a on ne može da nađe devojku: "Kao da sam proklet, vrtim se u krug"
Blic 13.08.2025
Žarko Madžić (24) je nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" poneo titulu jednog od najpoželjnijih pevača za kojim žene uzdišu. Ipak, Žarko Madžić priznaje da nema sreće u ljubavi. - Niko ne može da mi pomogne kada je reč o ljubavi. Vrtimo se u krug – kada… »
Vesti dana »

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 5 satijoš 1 povezana