Povezane vesti

Tamara je preživela sedam sati horora u vodi i gledala kako ajkula ubija njenu prijateljicu

Tamara je preživela sedam sati horora u vodi i gledala kako ajkula ubija njenu prijateljicu

Nova pre 2 dana
Žena koja je očajnički plivala više od sedam sati da preživi napad morskog psa svedočila je užasu dok je gledala kako njenu prijateljicu napada zver u vodi. Tamara Enis opisala je jedan od najstrašnijih trenutaka u svom životu kao scena iz filma Ralje… »
Tamari ajkula pojela drugaricu pred očima, usledio horor Otkriveni potresni detalji, telo nikada nije pronađeno

Tamari ajkula pojela drugaricu pred očima, usledio horor Otkriveni potresni detalji, telo nikada nije pronađeno

Alo pre 2 dana
Bilo je to vrelo leto 1981. godine. Amerikanka Tamara Enis, tad 21-godišnjakinja, bila je na brodu sa svojih troje prijatelja sa fakulteta: Rendalom Koenom, Danijelom Perinom i Kristi Vapniarski. "Nakon nekih sat vremena plivanja čula sam Kristi kako… »
Tamari ajkula pojela drugaricu pred nosom, danijel jedva uspeo da se izvuče! "Čula sam da vrišti, počela je da se bacaka"…

Tamari ajkula pojela drugaricu pred nosom, danijel jedva uspeo da se izvuče! "Čula sam da vrišti, počela je da se bacaka"…

Kurir pre 2 dana
"Nakon nekih sat vremena plivanja čula sam Kristi kako vrišti. Prvo sam mislila da se utapa i viknula sam joj da se ne predaje. Ali onda sam shvatila da oko nje kruže morski psi", priseća se Tamara. Bilo je to vrelo leto 1981. godine. Amerikanka Tamara… »
Potresna ispovest Tamare: Ajkula joj pojela prijateljicu pred očima, bilo je kao u horor filmu

Potresna ispovest Tamare: Ajkula joj pojela prijateljicu pred očima, bilo je kao u horor filmu

Telegraf pre 2 dana
Ajkula joj pojela prijateljicu pred očima. Bilo je to vrelo leto 1981. godine. Amerikanka Tamara Enis, tada 21-godišnjakinja, bila je na brodu sa svoja trojicom prijatelja sa fakulteta: Rendalom Koenom, Danijelom Perinom i Kristi Vapnjarski. Isplovili su… »

Vesti dana »