Povezane vesti
Monika Seleš otvorila dušu o problemima: „Nekoliko puta sam morala da krećem ispočetka…“ VIDEO
Nova pre 2 dana
Monika Seleš, bivša jugoslovenska i američka teniserka, progovorila je o velikim problemima s kojima se suočila tokom trofejne igračke karijere, ali i posle nje. Veliku pažnju Monika je izazvala priznanjem da boluje od neuromišićne autoimune bolesti… »
'Videla sam dve loptice': Monika Seleš otkrila da boluje od retke bolesti
NIN pre 2 dana
Monika Seleš, devetostruka grend slem šampionka poreklom iz Jugoslavije, otkrila je da joj je pre tri godine dijagnostikovana mijastenija gravis, neuromišićna autoimuna bolest. Pedestjednogodišnja Seleš odlučila je da javno progovori o ovom retkom i… »
Radio 021 pre 2 dana
Legendarna teniserka poreklom iz Jugoslavije objavila je da ima neizlečiv neurološki poremećaj. Getty Images Monika Seleš Monika Seleš, devetostruka grend slem šampionka poreklom iz Jugoslavije, otkrila je da joj je pre tri godine dijagnostikovana… »
‘Videla sam dve loptice’: Monika Seleš otkrila da boluje od retke bolesti
Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Monika Seleš Monika Seleš, devetostruka grend slem šampionka poreklom iz Jugoslavije, otkrila je da joj je pre tri godine dijagnostikovana mijastenija gravis, neuromišićna autoimuna bolest. Pedestjednogodišnja Seleš odlučila je da javno… »
BBC News pre 2 dana
Legendarna teniserka poreklom iz Jugoslavije objavila je da ima neizlečiv neurološki poremećaj. Monika Seleš, devetostruka grend slem šampionka poreklom iz Jugoslavije, otkrila je da joj je pre tri godine dijagnostikovana mijastenija gravis, neuromišićna… »
‘Videla sam dve loptice’: Monika Seleš otkrila da boluje od retke bolesti
Danas pre 2 dana
Monika Seleš, devetostruka grend slem šampionka poreklom iz Jugoslavije, otkrila je da joj je pre tri godine dijagnostikovana mijastenija gravis, neuromišićna autoimuna bolest. Pedestjednogodišnja Seleš odlučila je da javno progovori o ovom retkom i… »
Nikad iskrenija Monika Seleš: „Pomislila sam – vidim dve lopte“
Sputnik pre 2 dana
Legendarna jugoslovenska teniserka Monika Seleš, osvajačica devet Grend slem titula i članica Međunarodne teniske kuće slavnih, prvi put je javno govorila o tome da boluje od mijastenije gravis – neuromišićne autoimune bolesti koja izaziva slabost… »
Monika Seleš boluje od autoimune slabosti mišića: "Utiče na moj svakodnevni život"
Euronews pre 2 dana
Monika Seleš je u novom intervjuu za Associated Press prvi put progovorila o teškoj dijagnozi s kojom se suočila pre tri godine - neuromišićnoj autoimunoj bolesti miasteniji gravis. To je bolest kod koje nema promena na nervima i mišićima, ali postoji… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 46 minutajoš 131 povezana

uživo Protesti u Srbiji: Blokiran smer Gazele prema gradu i auto-put kroz Beograd koji vodi od Novog Beograda do centra
Euronews pre 15 minutajoš 52 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Avion predsednika Rusije sleteo na Aljasku, Tramp ga lično dočekao
Sputnik pre 15 minutajoš 37 povezanih