Повезане вести
Моника Селеш отворила душу о проблемима: „Неколико пута сам морала да крећем испочетка…“ ВИДЕО
Нова 13.08.2025
Моника Селеш, бивша југословенска и америчка тенисерка, проговорила је о великим проблемима с којима се суочила током трофејне играчке каријере, али и после ње. Велику пажњу Моника је изазвала признањем да болује од… »
'Видела сам две лоптице': Моника Селеш открила да болује од ретке болести
Радио 021 13.08.2025
Легендарна тенисерка пореклом из Југославије објавила је да има неизлечив неуролошки поремећај. Гетти Имагес Моника Селеш Моника Селеш, деветострука гренд слем шампионка пореклом из Југославије, открила је да јој је пре три… »
НИН 13.08.2025
Моника Селеш, деветострука гренд слем шампионка пореклом из Југославије, открила је да јој је пре три године дијагностикована мијастенија гравис, неуромишићна аутоимуна болест. Педестједногодишња Селеш одлучила је да јавно… »
‘Видела сам две лоптице’: Моника Селеш открила да болује од ретке болести
Јужне вести 13.08.2025
Гетти Имагес Моника Селеш Моника Селеш, деветострука гренд слем шампионка пореклом из Југославије, открила је да јој је пре три године дијагностикована мијастенија гравис, неуромишићна аутоимуна болест. Педестједногодишња Селеш… »
BBC News 13.08.2025
Легендарна тенисерка пореклом из Југославије објавила је да има неизлечив неуролошки поремећај. Моника Селеш, деветострука гренд слем шампионка пореклом из Југославије, открила је да јој је пре три године дијагностикована… »
‘Видела сам две лоптице’: Моника Селеш открила да болује од ретке болести
Данас 13.08.2025
Моника Селеш, деветострука гренд слем шампионка пореклом из Југославије, открила је да јој је пре три године дијагностикована мијастенија гравис, неуромишићна аутоимуна болест. Педестједногодишња Селеш одлучила је да јавно… »
Никад искренија Моника Селеш: „Помислила сам – видим две лопте“
Спутник 13.08.2025
Легендарна југословенска тенисерка Моника Селеш, освајачица девет Гренд слем титула и чланица Међународне тениске куц́е славних, први пут је јавно говорила о томе да болује од мијастеније гравис – неуромишиц́не аутоимуне болести… »
Моника Селеш болује од аутоимуне слабости мишића: "Утиче на мој свакодневни живот"
Еуроневс 13.08.2025
Моника Селеш је у новом интервјуу за Ассоциатед Пресс први пут проговорила о тешкој дијагнози с којом се суочила пре три године - неуромишићној аутоимуној болести миастенији гравис. То је болест код које нема промена на нервима и… »
Вести дана »
РХМЗ објавио хидролошко упозорење на ниске водостаје Дунава, Саве и Тисе
Невсмакс Балканс пре 53 минутајош 23 повезане
Начелник Генералшатаба руске војске: Од почетка године ослобођено 17 насеља
Правда пре 48 минутајош 21 повезана
'Жене су отпорније од мушкараца, њима затварају кров да не пате по врућини': Сабаленка
BBC News пре 33 минутајош 27 повезаних