Povezane vesti

"Dragić je sam napustio ovaj cirkus kojim upravljaju kvazi-selektor i nesposobna uprava!"

"Dragić je sam napustio ovaj cirkus kojim upravljaju kvazi-selektor i nesposobna uprava!"

B92 pre 2 dana
Svetlana Dragić, supruga Zorana Dragića, oglasila se jasnim komentarom o dešavanjima u reprezentaciji Slovenije. Dragić je napustio reprezentaciju Slovenije neposredno nakon početka priprema za Evropsko prvenstvo ove godine, na opšte zaprepašćenje… »
Dragićeva žena otkrila: Nije precrtan, otišao je iz cirkusa

Dragićeva žena otkrila: Nije precrtan, otišao je iz cirkusa

Sport klub pre 2 dana
Pojavila se informacija da Zoran Dragić neće putovati na Evrobasket zbog odluke selektora, ali žena iskusnog košarkaša tvrdi da je to daleko od istine. Svetlana Dragić pojasnila je situaciju objavama na svom instagram profilu, i istakla da je njen suprug… »
Selektor izbacio Dragića iz reprezentacije, supruga tvrdi da je to laž: „Sam je napustio cirkus“

Selektor izbacio Dragića iz reprezentacije, supruga tvrdi da je to laž: „Sam je napustio cirkus“

Nova pre 2 dana
Košarkaški savez Slovenije potvrdio je da Zoran Dragić više nije među kandidatima za predstojeće Evropsko prvenstvo. Iako je selektor Aleksander Sekulić naveo da stručni štab smatra kako Dragić „ne može da pomogne timu“, supruga iskusnog košarkaša iznela… »
Haos u Sloveniji pred Eurobasket - zvezda tima izbačena iz reprezentacije! Tvrdi da je razlog njegovo prezime! Potez zbog kog…

Haos u Sloveniji pred Eurobasket - zvezda tima izbačena iz reprezentacije! Tvrdi da je razlog njegovo prezime! Potez zbog kog…

Kurir pre 2 dana
Košarkaška javnost u Sloveniji ostala je u potpunom šoku kada je selektor Aleksandar Sekulić skratio spisak za Eurobasket. Sekulić je precrtao Žigu Daneua iz Cedevite i iskusnog Zorana Dragića, koji je na Evropskom prvenstvu planirao da se oprosti od… »
Sukob u Sloveniji pred Evrobasket! Selektor izbacio Dragića sa spiska igrača koji putuju na Evropsko prvenstvo

Sukob u Sloveniji pred Evrobasket! Selektor izbacio Dragića sa spiska igrača koji putuju na Evropsko prvenstvo

Večernje novosti pre 2 dana
Jedno od najvećih imena Slovenačke košarke, Zoran Dragić, otpao je sa spiska putnika na Evrobasket. FOTO: FIBA.Basketball Slovenački košarkaški savez je sinoć objavio pomalo iznenađujuću odluku da je Zoran Dragić izbačen sa spiska kandidata za… »
Bura u Sloveniji - Dragić izbačen iz reprezentacije!

Bura u Sloveniji - Dragić izbačen iz reprezentacije!

B92 pre 2 dana
Bura je pogodila košarkašku reprezentaciju Slovenije uoči Evrobasketa, nakon odluke da na kontinentalnu smotru ne putuje iskusni Zoran Dragić. Selektor Aleksandar Sekulić zahvalio se na saradnji Žigi Daneu, ali i Dragiću, koji je mislio da se od… »
Selektor Slovenije izbacio Dragića iz tima za Eurobasket, njegova žena tvrdi: "To je zbog prezimena..."

Selektor Slovenije izbacio Dragića iz tima za Eurobasket, njegova žena tvrdi: "To je zbog prezimena..."

Telegraf pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Slovenije ostala je bez iskusnog Zorana Dragića, nakon što je Košarkaški savez Slovenije (KZS) saopštio da se 36-godišnji bek ne nalazi među kandidatima za predstojeći Evrobasket. I dok je izbacivanje Žige Daneua iz tima bilo… »
"Dragić je sam napustio ovaj cirkus": Potres u Sloveniji, supruga vređala selektora pred Eurobasket

"Dragić je sam napustio ovaj cirkus": Potres u Sloveniji, supruga vređala selektora pred Eurobasket

Mondo pre 2 dana
Reprezentacija Slovenije na čelu sa Lukom Dončićem sigurno je jedan od pretendenata na titulu šampiona Evrope. Međutim, čini se da ekipi ne ide sjajno - selektor Aleksandar Sekulić sa spiska je precrtao dosad standardnog igrača Zorana Dragića iz… »

Vesti dana »