Povezane vesti
"Mogu da se ljute, ali one su moj proizvod": Čeda Čvorak brutalno isprozivao Maju i pevačice grupe "Luna"
Mondo pre 2 dana
Muzičar i kompozitor Čedomir Rajičić, poznatiji publici pod umetničkim imenom Čeda Čvorak, u iskrenom intervjuu otvorio je dušu i podelio nepoznate detalje o grupi "Luna" I pevačici Maji Marković s kojom je osnovao bend. "Ne bavim se muzikom već 2-3… »
"Mogu da se ljute koliko hoće, one su moj proizvod" Čeda Čvorak o pevačicama Lune, a evo šta je rekao za Maju Marković
Kurir pre 2 dana
Muzičar i kompozitor Čedomir Rajičić, javnosti poznatiji pod umetničkim imenom kao Čeda Čvorak je u intervjuu za “Blic” ogolio dušu i otkrio detalje o grupi "Luna" i pevačici Maji Marković sa kojom je osnovao bend, o učešću u rijalitiju, ali i svojim… »
(Video) "može da se ljuti koliko hoće, ona je moj proizvod": Čeda Čvorak progovorio o Maji iz "Lune": "Kad je napustila grupu…
Blic pre 2 dana
Muzičar i kompozitor Čedomir Rajičić, javnosti poznatiji pod umetničkim imenom kao Čeda Čvorak je u intervjuu za “Blic” ogolio dušu i otkrio detalje o grupi "Luna" i pevačici Maji Marković sa kojom je osnovao bend, o učešću u rijalitiju, ali i svojim… »
„Može da se ljuti koliko hoće, ona je moj proizvod“: Čeda Čvorak progovorio o Maji iz „Lune“
Nova pre 2 dana
Muzičar i kompozitor Čedomir Rajičić, javnosti poznatiji pod umetničkim imenom kao Čeda Čvorak, u intervjuu za “Blic” ogolio je dušu i otkrio detalje o grupi "Luna". Ovom prilikom govorio je i o pevačici Maji Marković sa kojom je osnovao bend, o učešću u… »
Čeda iz Lune prestao da se bavi muzikom i započeo biznis, sad potkačio bivšu pevačicu: "Ona je moj proizvod"
Telegraf pre 2 dana
Osnivač nekada popularne grupe "Luna", poznatiji kao Čeda Čvorak ogolio dušu i otkrio detalje o grupi, i pevačici Maji Marković sa kojom je osnovao bend, o učešću u rijalitiju, ali i svojim naslednicima. Kako je naveo, muzikom se više ne bavi već skoro… »
Vesti dana »

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 4 minutajoš 40 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 16 povezanih

Otac pretučenog mladića iz Valjeva: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih

Stambeni bum u Srbiji? Izdate 2.402 građevinske dozvole u junu
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih