Povezane vesti
Aleksandar Vučić poručuje: Neću menjati ustav niti se ponovo kandidovati izbori pre roka, Srbija ostaje vojno neutralna
Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je nemoguće da se ponovo kandiduje za predsednika države, ističući da mu ne pada na pamet da menja Ustav kako bi to bilo moguće, kao i da će izbori biti raspisani pre zakonom utvrđenog roka. Govoreći… »
Vučić u prisustvu austrijskog kancelara rekao da li će menjati Ustav zbog svog mandata
Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će izbori biti raspisani pre zakonskog roka, te da on ne može ponovo da se kandiduje za predsednika i da mu na „pamet ne pada“ da menja Ustav Srbije da bi to mogao. „Da li ću da pomognem nekome i… »
Vučiću smeta i pisanje austrijskog dnevnika: Za izbore nisu nadležni ni austrijski novinari ni blokaderi
N1 Info pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti raspisani pre zakonskog roka, te da on ne može ponovo da se kandiduje za predsednika i da mu na "pamet ne pada" da menja Ustav Srbije da bi to mogao. "Da li ću da pomognem nekome i borim za… »
Vučić: Ne pada mi na pamet da menjam Ustav da bi se ponovo kandidovao
NIN pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će izbori biti raspisani pre zakonskog roka, te da on ne može ponovo da se kandiduje za predsednika i da mu na "pamet ne pada" da menja Ustav Srbije da bi to mogao. "Da li ću da pomognem nekome i… »
Vučić: Ne pada mi na pamet da menjam Ustav kako bih se ponovo kandidovao, izbori će biti pre roka
Nova pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će izbori biti raspisani pre zakonskog roka, te da on ne može ponovo da se kandiduje za predsednika i da mu na "pamet ne pada" da menja Ustav Srbije da bi to mogao. „Da li ću da pomognem nekome i… »
Vesti dana »

Uživo "brinuo sam za život Miloša vučevića i za život još 300 ljudi u novom sadu" Vučić o protestima: "a šta ih je sinoć provociralo?"
Blic pre 2 minutajoš 50 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 23 povezane

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 119 povezanih