Povezane vesti
Dea Đurđević blista nakon raskida: Stigao joj romantičan poklon od posebne osobe, ne može da sakrije sreću
Telegraf 13.08.2025
Voditeljka Dea Đurđević nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, za koju su mnogi mislili da će biti krunisana brakom. Ipak, oni su se razišli i svako je nastavio svojim putem. Već neko vreme se šuška o tome da je Dea… »
(Foto) romantičan poklon stigao za deu Đurđević: Voditeljka ne može da sakrije sreću: "Moje omiljene ruže"
Blic 13.08.2025
Voditeljka Dea Đurđević pohvalila se romantičnim poklonom koji je dobila. Dea Đurđević je, naime, pokazala da je dobila buket crvenih ruža, što ju je oduševilo. - Moje omiljene ruže, napisala je u opisu, a voditeljki je očigledno poklon poslao neko ko je… »
Vesti dana »
Svako jutro kad se probudim prvo pomislim na sekundarne sankcije Vučić: 15. januar je krajnji datum
Blic pre 32 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih