Povezane vesti
Naš pevač se nekada „kupao“ u parama, a danas se bori sa suicidnim mislima: „Nemam porodicu, ni decu. Valjda će se neko setiti…
Nova pre 2 dana
Igor Todorović poznatiji kao Dr. Iggy harao je devedesetih godina, a njegove pesme postale su vanvremenski hitovi. Dr. Iggy je nedavno otvorio dušu i progovorio o najbolnijim situacijama iz života, te je priznao šta mu je promenilo pogled na svet. „Teško… »
"Kad budem umro valjda će se neko setiti da me sahrani" Dr. Igi rasplakao priznanjem: Nemam porodicu, ostao sam sam
Kurir pre 2 dana
Igor Todorović poznatiji kao Dr. Iggy harao je devedesetih godina, a njegove pesme postale su vanvremenski hitovi. Nedavno je otvorio dušu i progovorio o najbolnijim situacijama iz života, te je priznao šta mu je promenilo pogled na svet. Todorović je… »
"Kad budem umro valjda će se neko setiti da me sahrani": Poznati pevač u strahu, rasplakao priznanjem
Telegraf pre 2 dana
Pevač koji se proslavio devedesetih godina Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy potpuno se slomio i u emotivnoj ispovesti pomenuvši porodicu i decu, ali i smrt. Nakon višegodišnjeg povlačenja iz javnosti, Dr Iggy je odlučio da otvori dušu i progovori o… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 1 satjoš 133 povezane

Veliki broj Leskovčana na večerašnjem protestu – ispred gradske kuće skandiraju: Mesko odlazi!
Rešetka pre 20 minutajoš 53 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 27 povezanih