Povezane vesti
"On je kerić mali, Bože me sačuvaj": Veljko Ražnatović se oglasio nakon lažnih navoda o tuči: "Ne pamtim kad sam bio u Cirihu"…
Blic pre 2 dana
Veljko Ražnatović rešen je da stane na put laži da je pretučen u Cirihu. Veljko Ražnatović tim povodom se sada oglasio. - Ljudi, ja bih vas zamolio da ne verujete više u gluposti, ispadam ja najveći kreten koji samo daje neke izjave. Prvo pričate da se… »
"Prvo pričate da se razvodim, SAD da me je neki kerić..." Veljko Ražnatović otkrio istinu o glasinama da je pretučen: Molim…
Kurir pre 2 dana
Veljko Ražnatović oglasio se povodom priče da je nedavno pretučen u Cirihu. Veljko je na svom Instagram profilu poručio pratiocima da ne veruju u sve šta čuju. - Ljudi, ja bih vas zamolio da ne verujete više u gluposti, ispadam ja najveći kreten koji… »
"Kerić mali, bože me sačuvaj": Veljko Ražnatović ponovo udario na Albanca, Cecin sin van sebe od besa
Mondo pre 2 dana
Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, ponovo je reagovao reagovao na navode u albanskim medijima da je pretučen u Cirihu od strane njihovog boksera Astrira Sejdija. Prvo su vest preneli tamošnji mediji, a sada je priča otišla… »
"Pričate da me je neki kerić mali..." Veljko Ražnatović se hitno oglasio nakon lažnih navoda o tuči
Telegraf pre 2 dana
Mladi bokser, Veljko Ražnatović, obratio se javnosti nakon što su se pojavili lažni navodi da je pretučen u Cirihu. Na neistine koje kruže Veljko Ražnatović je morao da stavi tačku, zbog čega se oglasio putem Instagrama i svojim brojnim pratiocima i… »
Vesti dana »

Trenutak kada Žandarmerija kreće u juriš u Nemanjinoj ulici VIDEO
Nova pre 35 minutajoš 138 povezanih

U Novom Sadu demonstranti naneli teške povrede snimatelju Informera
RTK pre 40 minutajoš 59 povezanih

(Video) Limuzina „teška“ 1,5 miliona dolara! Pogledajte "Zver" na 4 točka u kojoj su se provozali Putin i Tramp Vozilo je maksimalno bezbedno, unutra nema šta nema: od suzavca, pa do zaliha predsednikove krvi
Dnevnik pre 45 minutajoš 52 povezane

Susret na crvenom tepihu: Tramp aplauzom dočekao Putina, usledila vožnja kadilakom
Sputnik pre 1 satjoš 44 povezane