Povezane vesti
"Kerić mali, bože me sačuvaj": Veljko Ražnatović ponovo udario na Albanca, Cecin sin van sebe od besa
Mondo 13.08.2025
Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, ponovo je reagovao reagovao na navode u albanskim medijima da je pretučen u Cirihu od strane njihovog boksera Astrira Sejdija. Prvo su vest preneli tamošnji mediji, a sada je priča otišla… »
"On je kerić mali, Bože me sačuvaj": Veljko Ražnatović se oglasio nakon lažnih navoda o tuči: "Ne pamtim kad sam bio u Cirihu"…
Blic 13.08.2025
Veljko Ražnatović rešen je da stane na put laži da je pretučen u Cirihu. Veljko Ražnatović tim povodom se sada oglasio. - Ljudi, ja bih vas zamolio da ne verujete više u gluposti, ispadam ja najveći kreten koji samo daje neke izjave. Prvo pričate da se… »
"Prvo pričate da se razvodim, SAD da me je neki kerić..." Veljko Ražnatović otkrio istinu o glasinama da je pretučen: Molim…
Kurir 13.08.2025
Veljko Ražnatović oglasio se povodom priče da je nedavno pretučen u Cirihu. Veljko je na svom Instagram profilu poručio pratiocima da ne veruju u sve šta čuju. - Ljudi, ja bih vas zamolio da ne verujete više u gluposti, ispadam ja najveći kreten koji… »
"Pričate da me je neki kerić mali..." Veljko Ražnatović se hitno oglasio nakon lažnih navoda o tuči
Telegraf 13.08.2025
Mladi bokser, Veljko Ražnatović, obratio se javnosti nakon što su se pojavili lažni navodi da je pretučen u Cirihu. Na neistine koje kruže Veljko Ražnatović je morao da stavi tačku, zbog čega se oglasio putem Instagrama i svojim brojnim pratiocima i… »
Vesti dana »
Dve osobe poginule u teškoj nesreći na putu Bašaid-Novi Bečej: Sumnja se da je udes izazvao pijani vozač
Nova pre 17 minutajoš 30 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za pljuskove sa grmljavinom u Zlatiborskom i još tri okruga
RTV pre 12 minutajoš 55 povezanih