Повезане вести
Јавио се Драгић после хаоса: „Осећам љутњу и велику тугу“
Нова 13.08.2025
Словеначки кошаркаш Зоран Драгић саопштио је да је сам донео одлуку да се опрости од репрезентације, и то након што му је селектор Александар Секулић рекао да "више не може ништа дати екипи". „Од репрезентације сам се опростио… »
Огласио се Драгић после избацивања из репрезентације: "Љутња и велика туга"
Дневник 13.08.2025
Словеначки кошаркаш Зоран Драгић рекао је да је сам напустио репрезентацију, након критика које му је после пријатељске утакмице са Немачком упутио селектор Александар Секулић. "Од репрезентације сам се опростио сам, јер ми је… »
Драгић се огласио после избацивања из репрезентације: "Љутња и велика туга"
Б92 13.08.2025
Словеначки кошаркаш Зоран Драгић рекао је да је сам напустио репрезентацију, након критика које му је после пријатељске утакмице са Немачком упутио селектор Александар Секулић. "Од репрезентације сам се опростио сам, јер ми је… »
Вести дана »

Званични почетак грејне сезоне у Србији са извештајима о стању система и проблемима у појединим градовима
Наслови.аи пре 12 минутајош 30 повезаних

Политико о Фон дер Лајен у Србији: Београд превише важан да се игнорише, превише непредвидљив да му се верује
Радио 021 пре 26 минутајош 77 повезаних

„За нас је чланство стратешко опредељење и то се неће мењати“ Вучић разговарао са Фон дер Лајен
ИндексОнлине пре 1 сатјош 24 повезане

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руска војска покренула масовни напад на Суми, прекинуто снабдевање водом и струјом
Еуроневс пре 4 минутајош 27 повезаних