Povezane vesti
Želeo sam da se zahvalim herojima: Rastko je mladić o kom priča čitava Crna Gora - sa srpskom trobojkom dočekao je moćni…
RINA pre 3 dana
Želeo sam da se zahvalim herojima: Rastko je mladić o kom priča čitava Crna Gora - sa srpskom trobojkom dočekao je moćni helikopter koji gasi požare (VIDEO) Podgorica - Region je obišao snimak na kom se vidi da jedan muškarac sa srpskom zastavom dočekuje… »
O rastku iz Crne Gore priča ceo region! Evo kako je pozdravio helikopter iz Srbije koji pomaže u gašenju požara: "Da bacimo…
Kurir pre 2 dana
Region je obišao snimak na kom se vidi da jedan muškarac sa srpskom zastavom dočekuje helikopter koji je poslat iz Srbije dok iz Morače vadi vodu za gašenje požara. U pitanju je momak Rastko Sekulović (26) koji otkriva kako je došao na ideju za ovakav… »
(Foto,: Video)"Kao Srbin iz Crne Gore naravno da imam zastavu, srce mi je bilo puno": Rastko je srpskom trobojkom dočekivao…
Blic pre 2 dana
Region je obišao snimak na kom se vidi da jedan muškarac sa srpskom zastavom dočekuje helikopter koji je poslat iz Srbije dok iz Morače vadi vodu za gašenje požara. U pitanju je momak Rastko Sekulović (26) koji otkriva kako je došao na ideju za ovakav… »
(Foto,: Video)"Kao Srbin iz Crne Gore naravno da imam zastavu, srce mi je bilo puno": Rastko je srpskom trobojkom dočekivao…
Blic pre 2 dana
(Video) Evo ko je mladić o kom priča crna gora On je sa srpskom zastavom dočekao moćni helikopter iz Srbije koji gasi požare…
Dnevnik pre 2 dana
PODGORICA: Region je obišao snimak na kom se vidi da jedan muškarac sa srpskom zastavom dočekuje helikopter koji je poslat iz Srbije dok iz Morače vadi vodu za gašenje požara. U pitanju je momak Rastko Sekulović (26) koji otkriva kako je došao na ideju… »
Želeo sam da se zahvalim herojima: Rastko je mladić o kom priča čitava Crna Gora - sa srpskom trobojkom dočekao je moćni…
RINA pre 2 dana
Želeo sam da se zahvalim herojima: Rastko je mladić o kom priča čitava Crna Gora - sa srpskom trobojkom dočekao je moćni helikopter koji gasi požare (VIDEO) Podgorica - Region je obišao snimak na kom se vidi da jedan muškarac sa srpskom zastavom dočekuje… »
"Pozdrav braći u ovim teškim momentima" Rastkov potez je obišao region, trobojkom je dočekao helikopter iz Srbije kraj Morače…
Alo pre 2 dana
Želeo sam da se zahvalim herojima: Rastko je mladić o kom priča čitava Crna Gora - sa srpskom trobojom dočekao je moćni…
RINA pre 2 dana
Želeo sam da se zahvalim herojima: Rastko je mladić o kom priča čitava Crna Gora - sa srpskom trobojom dočekao je moćni helikopter koji gasi požare (VIDEO) Podgorica - Region je obišao snimak na kom se vidi da jedan muškarac sa srpskom zastavom dočekuje… »
Vesti dana »

Kijev: Rusija lansirala 85 dronova i balističku raketu; UN spremne da podrže napore za postizanje mira
RTS pre 12 minutajoš 51 povezana

Ergin Ataman prebledeo zbog Jokića, Bogdana i ekipe! Slošilo mu se u trenutku, a kamere sve ispratile: Sve mu je preselo, nije znao šta ga je snašlo! (video)
Kurir pre 2 minutajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih