Povezane vesti

Selektore ti si lažov! Goran Dragić se oglasio pred meč sa Srbijom

Selektore ti si lažov! Goran Dragić se oglasio pred meč sa Srbijom

Telegraf pre 2 dana
Brat slovenačkog reprezentativca Zorana Dragića, Goran Dragić, oglasio se nakon neočekivanog poteza selektora Aleksandra Sekulića da ga izbaci iz nacionalnog tima za predstojeće Evropsko prvenstvo. Zoran je nesumnjivo jedan od najboljih igrača tog tima… »
Ovo je žena koja je napravila haos u reprezentaciji Slovenije: Isprozivala selektora jer joj muža izbacio iz tima

Ovo je žena koja je napravila haos u reprezentaciji Slovenije: Isprozivala selektora jer joj muža izbacio iz tima

Kurir pre 2 dana
Zoran Dragić, košarkaški reprezentativac Slovenije, na neslavan način okončao je karijeru u nacionalnom timu. Selektor Aleksandar Sekulić skratio je spisak pred početak Evropskog prvenstva i sa njega izbacio Zorana Dragića i Žigu Danuea. Posle 14 godina… »
Dragić: Sam se oprostio od reprezentacije; Selektor: Rekao sam mu razloge; Supruga: Istina će pre ili kasnije izaći na videlo…

Dragić: Sam se oprostio od reprezentacije; Selektor: Rekao sam mu razloge; Supruga: Istina će pre ili kasnije izaći na videlo…

Sportski žurnal pre 2 dana
Sekulić je izjavio da je odluka o izostavljanju Dragića doneta jednoglasno unutar stručnog štaba. Slovenački košarkaš Zoran Dragić (36) rekao je da je sam napustio reprezentaciju, nakon kritika koje mu je posle prijateljske utakmice sa Nemačkom uputio… »
FOTO Goran Dragić se oglasio zbog brata, jednom slikom i bez reči udario na selektora

FOTO Goran Dragić se oglasio zbog brata, jednom slikom i bez reči udario na selektora

Nova pre 2 dana
Goran Dragić, legendarni košarkaš iz Slovenije, udario je na selektora Aleksandera Sekulića i tako stao u odbranu svog brata Zorana. Slovenija se trenutno priprema za nastup na Evrobasketu, a sa šireg spiska, između ostalih, otpao je i Zoran Dragić, što… »
Bura među Slovencima pred dolazak u Beograd - Dragići besni na selektora Sekulića

Bura među Slovencima pred dolazak u Beograd - Dragići besni na selektora Sekulića

RTS pre 2 dana
Neočekivana odluka selektora košarkaške reprezentacije Slovenije Aleksandra Sekulića da odstrani iskusnog Zorana Dragića iz tima koji se priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo izazvala je mnogo kontroverzi i reakcije od kojih se nisu suzdržali ni… »
Dragić neće igrati više za Sloveniju: „Sam je napustio taj cirkus, koji vode kvazi selektor i nesposobno rukovodstvo“

Dragić neće igrati više za Sloveniju: „Sam je napustio taj cirkus, koji vode kvazi selektor i nesposobno rukovodstvo“

Danas pre 2 dana
Slovenački košarkaš Zoran Dragić rekao je da je sam napustio reprezentaciju, nakon kritika koje mu je posle prijateljske utakmice sa Nemačkom uputio selektor Aleksandar Sekulić. – Od reprezentacije sam se oprostio sam, jer mi je selektor na sastanku koji… »
Haos u Sloveniji pred evrobasket: Oglasio se Goran Dragić i stao u zaštitu brata (foto)

Haos u Sloveniji pred evrobasket: Oglasio se Goran Dragić i stao u zaštitu brata (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
HAOS koji se dešava između Zorana Dragića i selektora Slovenije Aleksandra Sekulića ne prestaje. Povodom cele situacije, oglasio se Zoranom brat Goran Dragić. FOTO: FIBA.Basketball On je stao na stranu svoga brata i poručio trener "zmajčeka" da "laže"… »
Haos u Sloveniji, oglasio se i Goran Dragić fotografijom: "Selektor laže!" FOTO

Haos u Sloveniji, oglasio se i Goran Dragić fotografijom: "Selektor laže!" FOTO

B92 pre 2 dana
Goran Dragić, legenda nacionalnog tima, javno je poručio da selektor Aleksandar Sekulić "laže" i stao u odbranu svog mlađeg brata Zorana. Zoran Dragić se nije našao na spisku igrača za predstojeći Evrobasket, a prema svemu sudeći, razlog leži u narušenim… »
Goran Dragić je baš ljut: Pinokio!

Goran Dragić je baš ljut: Pinokio!

Sport klub pre 2 dana
Zoran Dragić, iskusni slovenački reprezentativac, napustio je kamp nacionalnog tima pred Eurobasket 2025 i gotovo sigurno više neće igrati na velikim turnirima, s obzirom na to da je ranije ove godine napunio 36 godina. Dragićeva žena otkrila: Nije… »
"Rekao je da ne mogu da doprinesem timu": Dragić otkrio detalje razgovora sa selektorom

"Rekao je da ne mogu da doprinesem timu": Dragić otkrio detalje razgovora sa selektorom

Mondo pre 2 dana
Neposredno pred Evropsko prvenstvo Zoran Dragić završio je reprezentativnu karijeru - njegova želja bila je da se od tima i nacionalnog dresa pozdravi posle turnira, ali oproštaj je neočekivano stigao ranije. Posle fame koja je nastala zbog precrtavanja… »
Totalni haos pred Eurobasket! Braća Dragić žestoko zaratila sa selektorom: Sekuliću, lažeš!

Totalni haos pred Eurobasket! Braća Dragić žestoko zaratila sa selektorom: Sekuliću, lažeš!

Kurir pre 2 dana
Košarkaška javnost u Sloveniji ostala je u potpunom šoku kada je selektor Aleksandar Sekulić skratio spisak za Eurobasket, te je precrtao Žigu Daneua iz Cedevite i iskusnog Zorana Dragića, koji je na Evropskom prvenstvu planirao da se oprosti od dresa… »
Selektor Slovenije o „slučaju Dragić“ i raskolu u timu pred Evrobasket: „Odluka je ovaj put bila još teža…“

Selektor Slovenije o „slučaju Dragić“ i raskolu u timu pred Evrobasket: „Odluka je ovaj put bila još teža…“

Nova pre 2 dana
Aleksander Sekulić, selektor košarkaške reprezentacije Slovenije, doneo je tešku odluku zbog koje Zoran Dragić neće biti deo tima za Evrobasket. Slovenija je na oba pripremna meča poražena od Nemačke, najpre sa 103:89, a zatim i 80:70, pa je selektor… »
Oglasio se selektor Slovenije: "Dragić sam otišao, hvala mu"

Oglasio se selektor Slovenije: "Dragić sam otišao, hvala mu"

Dnevnik pre 2 dana
Selektor Slovenije Aleksander Sekulić obrazložio je skraćivanje spiska za predstojeći Evrobasket. Najviše bure diglo se zbog toga što Zorana Dragića neće biti na EP. "Posle nedeljne utakmice, čekao nas je i stručni štab najteži zadatak, jer smo morali da… »
"Sekuliću, lažeš": Braća Dragić ozbiljno zaratila sa selektorom Slovenije, potpuni haos pred Eurobasket

"Sekuliću, lažeš": Braća Dragić ozbiljno zaratila sa selektorom Slovenije, potpuni haos pred Eurobasket

Mondo pre 2 dana
Legendarni slovenački košarkaš Goran Dragić poručio je da selektor Aleksandar Sekulić "laže" i podržao svog brata Zorana koji se nije našao na spisku za predstojeći Eurobasket. Iskusni as je očigledno zbog sukoba sa trenerom odlučio da ovog leta neće… »
"Dragić sam otišao, hvala mu"

"Dragić sam otišao, hvala mu"

B92 pre 2 dana
Selektor Slovenije Aleksander Sekulić obrazložio je skraćivanje spiska za predstojeći Evrobasket. Najviše bure diglo se zbog toga što Zorana Dragića neće biti na EP. "Posle nedeljne utakmice, čekao nas je i stručni štab najteži zadatak, jer smo morali da… »

Vesti dana »