Повезане вести
"Онесвестила сам се, вилица ми се кочила": Бивша жена репера проговорила о браку, изгледа непрепознатљиво након развода
Мондо 13.08.2025
Вања Игњатовић, бивша супруга репера Ненада Алексића Ша, након развода се повукла из јавности и са друштвених мрежа. Недавно је њеном мезимцу из првог брака био рођендан, те је објавила емотивну честитку. Да јој развод… »
После развода од нашег репера, доживела глов уп! Прошла драму са њим, од њених фотки сада падају вилице
Телеграф 13.08.2025
Бивша супруга познатог репера Ненада Алексића Ша, Вања Игњатовић, након развода се повукла из медија, али је недавно поново доспела у центар пажње. Она је недавно проговорила о траумама из њиховог брака и кроз шта је све… »
Након развода процветала: Бивша жена нашег репера причала о драми коју је доживела са њим, а сад од њених слика падају вилице…
Блиц 13.08.2025
Бивша супруга познатог репера Ненада Алексића Ша, Вања Игњатовић, након развода се повукла из медија, али је недавно поново доспела у центар пажње. Њене емотивне објаве на друштвеним мрежама и признања о траумама из брака… »
Тврди да је од репера трпела насиље, након развода процветала: Од стреса јој се кочила вилица, сада изгледа као авион (фото)
Курир 13.08.2025
Бивша супруга репера Ненада Алексића Ша, Вања Игњатовић, након развода се повукла из медија и друштвених мрежа. Недавно је њеном мезимцу из првог брака био рођендан, те је објавила емотивну честитку. Да јој развод дефинитивно… »
Вести дана »

Полиција појачава надзор над возачима: Безбедност пешака у фокусу
Ист медиа пре 54 минутајош 22 повезане

Уживо све одјекује на фронту, украјина гори! Масовна евакуација у току! (фото/видео)
Ало пре 5 минутајош 23 повезане

"Испити се одржавају по убрзаном режиму, биће омогућен додатни испитни рок": Дејан Вук Станковић о почетку нове школске године на факултетима
Блиц пре 55 минутајош 19 повезаних

"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир пре 2 сатајош 23 повезане