Povezane vesti

"Onesvestila sam se, vilica mi se kočila": Bivša žena repera progovorila o braku, izgleda neprepoznatljivo nakon razvoda

"Onesvestila sam se, vilica mi se kočila": Bivša žena repera progovorila o braku, izgleda neprepoznatljivo nakon razvoda

Mondo pre 2 dana
Vanja Ignjatović, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, nakon razvoda se povukla iz javnosti i sa društvenih mreža. Nedavno je njenom mezimcu iz prvog braka bio rođendan, te je objavila emotivnu čestitku. Da joj razvod definitivno prija govore… »
Posle razvoda od našeg repera, doživela glow up! Prošla dramu sa njim, od njenih fotki sada padaju vilice

Posle razvoda od našeg repera, doživela glow up! Prošla dramu sa njim, od njenih fotki sada padaju vilice

Telegraf pre 2 dana
Bivša supruga poznatog repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nakon razvoda se povukla iz medija, ali je nedavno ponovo dospela u centar pažnje. Ona je nedavno progovorila o traumama iz njihovog braka i kroz šta je sve prošla sa poznatim reperom… »
Nakon razvoda procvetala: Bivša žena našeg repera pričala o drami koju je doživela sa njim, a sad od njenih slika padaju vilice…

Nakon razvoda procvetala: Bivša žena našeg repera pričala o drami koju je doživela sa njim, a sad od njenih slika padaju vilice…

Blic pre 2 dana
Bivša supruga poznatog repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nakon razvoda se povukla iz medija, ali je nedavno ponovo dospela u centar pažnje. Njene emotivne objave na društvenim mrežama i priznanja o traumama iz braka izazvale su buru reakcija… »
Tvrdi da je od repera trpela nasilje, nakon razvoda procvetala: Od stresa joj se kočila vilica, sada izgleda kao avion (foto)

Tvrdi da je od repera trpela nasilje, nakon razvoda procvetala: Od stresa joj se kočila vilica, sada izgleda kao avion (foto)

Kurir pre 2 dana
Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nakon razvoda se povukla iz medija i društvenih mreža. Nedavno je njenom mezimcu iz prvog braka bio rođendan, te je objavila emotivnu čestitku. Da joj razvod definitivno prija govore fotografije… »

Vesti dana »