Повезане вести

"Била удата за старијег господина, кад је умро наследила је инострану пензију!" Старлету мувао водитељ, а она данас љуби…

"Била удата за старијег господина, кад је умро наследила је инострану пензију!" Старлету мувао водитељ, а она данас љуби…

Курир 13.08.2025
Драгана Стојанчевић, позната учесница "Задруге 3", привукла је пажњу јавности својим љубавним аферама и бурном прошлошћу, након чега је поново окушала срећу у ријалитију "Елита 8", где је имала бурну романсу с Јованом Томић… »
"Моја породица још увек није прихватила матору" Драгана се не одричне љубави с Јованом!

"Моја породица још увек није прихватила матору" Драгана се не одричне љубави с Јованом!

Ало 13.08.2025
Отворила је душу и вези након ријалитија. Јована Томић Матора у вези је са учесницом ријалитија "Задруга 8 Елита" Драганом Стојанчевић, међутим, њени родитељи нису прихватили њихову љубав још увек. Након изласка ријалитија… »
"Моја породица и даље не прихвата матору": Драгана се не одриче љубави са Јованом: "Осуђују ме"

"Моја породица и даље не прихвата матору": Драгана се не одриче љубави са Јованом: "Осуђују ме"

Блиц 13.08.2025
Јована Томић Матора у вези је са учесницом ријалитија "Задруга 8 Елита" Драганом, међутим, њени родитељи нису прихватили њихову љубав још увек. Матора и Драгана изашле су из ријалитија и још увек су у љубави, а како је… »
"Моја породица и даље не прихвата јовану" Драгана се не одриче Маторе и не крије срећу због љубави: Ми уживамо...

"Моја породица и даље не прихвата јовану" Драгана се не одриче Маторе и не крије срећу због љубави: Ми уживамо...

Курир 13.08.2025
Бивша учесница Елите 8, Драгана Стојанчевић, проговорила је о љубави са Јованом Томић Матором, породици, али и цимерима из Беле куће. Драгана је признала да је свесна осуде, али се не обазире на туђа мишљења. - Знам да ме… »

Вести дана »