Povezane vesti

"Bila udata za starijeg gospodina, kad je umro nasledila je inostranu penziju!" Starletu muvao voditelj, a ona danas ljubi…

"Bila udata za starijeg gospodina, kad je umro nasledila je inostranu penziju!" Starletu muvao voditelj, a ona danas ljubi…

Kurir pre 1 dan
Dragana Stojančević, poznata učesnica "Zadruge 3", privukla je pažnju javnosti svojim ljubavnim aferama i burnom prošlošću, nakon čega je ponovo okušala sreću u rijalitiju "Elita 8", gde je imala burnu romansu s Jovanom Tomić Matorom. Njima ljubav cveta… »
"Moja porodica još uvek nije prihvatila matoru" Dragana se ne odrične ljubavi s Jovanom!

"Moja porodica još uvek nije prihvatila matoru" Dragana se ne odrične ljubavi s Jovanom!

Alo pre 1 dan
Otvorila je dušu i vezi nakon rijalitija. Jovana Tomić Matora u vezi je sa učesnicom rijalitija "Zadruga 8 Elita" Draganom Stojančević, međutim, njeni roditelji nisu prihvatili njihovu ljubav još uvek. Nakon izlaska rijalitija još uvek su u ljubavi, a… »
"Moja porodica i dalje ne prihvata matoru": Dragana se ne odriče ljubavi sa Jovanom: "Osuđuju me"

"Moja porodica i dalje ne prihvata matoru": Dragana se ne odriče ljubavi sa Jovanom: "Osuđuju me"

Blic pre 2 dana
Jovana Tomić Matora u vezi je sa učesnicom rijalitija "Zadruga 8 Elita" Draganom, međutim, njeni roditelji nisu prihvatili njihovu ljubav još uvek. Matora i Dragana izašle su iz rijalitija i još uvek su u ljubavi, a kako je Dragana rekla, ona je svesna… »
"Moja porodica i dalje ne prihvata jovanu" Dragana se ne odriče Matore i ne krije sreću zbog ljubavi: Mi uživamo...

"Moja porodica i dalje ne prihvata jovanu" Dragana se ne odriče Matore i ne krije sreću zbog ljubavi: Mi uživamo...

Kurir pre 2 dana
Bivša učesnica Elite 8, Dragana Stojančević, progovorila je o ljubavi sa Jovanom Tomić Matorom, porodici, ali i cimerima iz Bele kuće. Dragana je priznala da je svesna osude, ali se ne obazire na tuđa mišljenja. - Znam da me ljudi osuđuju, ali mene to ne… »

Vesti dana »