Povezane vesti
"Molila sam Boga da se probudim" Olja Crnogorac iskreno o porođaju i kroz šta je prošla "Kad sam ga videla..."
Telegraf 13.08.2025
Voditeljka Olja Crnogorac(41) porodila se početkom avgusta ove godine i na svet je donela sina kom je dala ime Bogdan. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama a nedavno je podelila svoje iskustvo sa porođaja na TikToku. Voditeljka je bila na ivici… »
"Molila sam Boga samo da se probudim": Olja Crnogorac (41) na ivici suza o porođaju: "Kad sam ga videla raspala sam se na…
Blic 13.08.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) porodila se početkom avgusta ove godine i na svet je donela sina kom je dala ime Bogdan. Olja je na društvenoj mreži Tik Tok veoma aktivna, a tu je podelila snimak o iskustvu sa porođaja. Voditeljka je bila na ivici suza… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 7 satijoš 31 povezana

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih

Francuski general upozorio: Vojska bi trebalo da bude spremna za sukob sa Rusijom u ovom periodu
Večernje novosti pre 1 satjoš 103 povezane