Povezane vesti
INTERVJU Ana Bekuta za Nova.rs o godinama bez Mrkonjića, penzijama koje prima i budućnosti Zvezda Granda: „Moj život nikada…
Nova 13.08.2025
Ana Bekuta godinama važi za jedan od najboljih vokala u regionu, ali i pevačicu sa raznovrsnim repertoarom i ogromnim brojem hitova, a opet, mnoge iznenađuje podatak da je već 40 godina prisutna na sceni. Upravo ovaj jubilej bio je povod da Ana poseti… »
"Mariji želim da dočeka penziju u poslu" Bekuta o velikom koncertu i žiriju zg: Otkrila kad počinje emitovanje
Telegraf 13.08.2025
Muzička diva Ana Bekuta posetila je redakciju Telegrafa u susret dva koncerta koje je zakazala u Sava centru, 6. i 7. septembra, a na kojima će proslaviti veliki jubilej i svoj 66. rođendan. Ana posle 6 godina priprema pravi muzičko-vizuelni spektakl… »
Ana Bekuta o Popoviću izustila ono što niko nije već pet meseci Pevačica ćutala sve do sada, vreme je da se zna!
Alo 13.08.2025
Ana Bekuta o Saši Popoviću pričala iskreno. Nakon tri i po godine medijske ilegale, Ana Bekuta vratila se na muzičku scenu i najavila dva koncerta u Sava centra 6. i 7. septrembra kojima će obeležiti 40 godina karijere. U ekskluzivnom razgovoru za naš… »
Ana Bekuta u velikom intervjuu za "Novosti": Gradila sam karijeru čisto i pošteno (foto/video)
Večernje novosti 13.08.2025
DRAGO mi je što vaš list i ja negujemo veliko prijateljstvo, lepu i uspešnu saradnju, od početka moje karijere. Foto: Nikola Skenderija Ovako, u dahu, sećajući se davne 1985. i pesme "Ja nisam rođena da živim sama", kada je sa bendom "Anabe", krenula… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 20 minutajoš 35 povezanih
Vlada Srbije: Ukidaju se takse prilikom ulaska u NP Tara za vozila tablica UE i BB
Užice oglasna tabla pre 45 minutajoš 38 povezanih
Neverovatan podatak: Evo koliko je Novak Đoković stariji od sledećeg najstarijeg tenisera na AO
Telegraf pre 10 minutajoš 89 povezanih
"Putevi Srbije" upalili alarm! Ovom delu Srbije večeras preti ledena kiša! Ali to nije sve, najavljena još jedna opasna pojava
Blic pre 50 minutajoš 42 povezane
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, pristalice vlasti se okupile u Pionirskom parku (FOTO)
Insajder pre 50 minutajoš 23 povezane