Povezane vesti

Strašne su stvari činili večeras u Novom Sadu i dalje čine Vučić: Više nego ikada ranije je potrebno da razumemo jedni druge i…

Strašne su stvari činili večeras u Novom Sadu i dalje čine Vučić: Više nego ikada ranije je potrebno da razumemo jedni druge i…

Dnevnik 13.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić stigao je u Ćacilend gde se obratio građanima istakavši da je više nego ikada potrebno da razumemo jedni druge. -Došao sam da budem sa narodom koji čuva svoje i ne dira nikoga. Više nego ikada ranije potrebno je da… »
Vučić u Ćacilendu: „Strašne su stvari činili u Novom Sadu“

Vučić u Ćacilendu: „Strašne su stvari činili u Novom Sadu“

Vreme 13.08.2025
Aleksandar Vučić stigao je nešto pre 22 časa u sredu, 13. avgusta, u sred građanskih protesta, ispred Narodne skupštine. A onda je prešao preko puta. Dok se cela Srbija digla na noge, a širom zemlje bukte neredi preliveni policijskim suzavcem, prvi čovek… »
Vučić u Komandnom centru policije

Vučić u Komandnom centru policije

Telegraf 13.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Komandni centar policije. Kako saznaje Telegraf.rs, predsednik će se obratiti građanima oko 23:30. Vučić se prethodno obratio građanima iz Pionirskog parka. "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije… »
"Uvek uz svoj narod": Vučić u Pionirskom parku

"Uvek uz svoj narod": Vučić u Pionirskom parku

N1 Info 13.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras ispred Doma Narodne Skupštine Srbije gde su stotine ljudi oko belih šatora kojima je mesecima pregrađena polovina kolovoza, a iza i pored zgrade Skupštine su kombiji policije. "U 15 do 10 evo me ispred… »
Vučić u Pionirskom parku: "Uvek uz svoj narod, ne napadmo nikoga" (VIDEO)

Vučić u Pionirskom parku: "Uvek uz svoj narod, ne napadmo nikoga" (VIDEO)

Euronews 13.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da je više nego ikada ranije potrebno da slušamo jedni druge, da razumemo jedni druge i da ne mrzimo nikoga. Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", u video snimku iz Pionirskog parka, preko… »
Vučič peške došao u Pionirski park: "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije, na ivici Ćacilenda"

Vučič peške došao u Pionirski park: "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije, na ivici Ćacilenda"

Mondo 13.08.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon što se obratio građanima iz ulice Kneza Miloša povodom nereda u Novom Sadu, pešaka je krenuo do Pionirskog parka. "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije, na ivici Ćacilenda. Došli ljudi, ja sam… »

Vesti dana »