Повезане вести
Страшне су ствари чинили вечерас у Новом Саду и даље чине Вучић: Више него икада раније је потребно да разумемо једни друге и…
Дневник 13.08.2025
Председник Србије Александра Вучић стигао је у Ћациленд где се обратио грађанима истакавши да је више него икада потребно да разумемо једни друге. -Дошао сам да будем са народом који чува своје и не дира никога. Више него икада… »
Вучић у Ћациленду: „Страшне су ствари чинили у Новом Саду“
Време 13.08.2025
Александар Вучић стигао је нешто пре 22 часа у среду, 13. августа, у сред грађанских протеста, испред Народне скупштине. А онда је прешао преко пута. Док се цела Србија дигла на ноге, а широм земље букте нереди преливени… »
Вучић у Командном центру полиције
Телеграф 13.08.2025
Председник Србије Александар Вучић стигао је у Командни центар полиције. Како сазнаје Телеграф.рс, председник ће се обратити грађанима око 23:30. Вучић се претходно обратио грађанима из Пионирског парка. "Ево 15 до 10 је, ја сам… »
"Увек уз свој народ": Вучић у Пионирском парку
Н1 Инфо 13.08.2025
Председник Србије Александар Вучић стигао је вечерас испред Дома Народне Скупштине Србије где су стотине људи око белих шатора којима је месецима преграђена половина коловоза, а иза и поред зграде Скупштине су комбији полиције… »
Вучић у Пионирском парку: "Увек уз свој народ, не нападмо никога" (ВИДЕО)
Еуроневс 13.08.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да је више него икада раније потребно да слушамо једни друге, да разумемо једни друге и да не мрзимо никога. Вучић је на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав", у видео снимку… »
Вучич пешке дошао у Пионирски парк: "Ево 15 до 10 је, ја сам испред Скупштине Србије, на ивици Ћациленда"
Мондо 13.08.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић након што се обратио грађанима из улице Кнеза Милоша поводом нереда у Новом Саду, пешака је кренуо до Пионирског парка. "Ево 15 до 10 је, ја сам испред Скупштине Србије, на ивици… »