Povezane vesti
Strašne su stvari činili večeras u Novom Sadu i dalje čine Vučić: Više nego ikada ranije je potrebno da razumemo jedni druge i…
Dnevnik pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić stigao je u Ćacilend gde se obratio građanima istakavši da je više nego ikada potrebno da razumemo jedni druge. -Došao sam da budem sa narodom koji čuva svoje i ne dira nikoga. Više nego ikada ranije potrebno je da… »
Vučić u Ćacilendu: „Strašne su stvari činili u Novom Sadu“
Vreme pre 2 dana
Aleksandar Vučić stigao je nešto pre 22 časa u sredu, 13. avgusta, u sred građanskih protesta, ispred Narodne skupštine. A onda je prešao preko puta. Dok se cela Srbija digla na noge, a širom zemlje bukte neredi preliveni policijskim suzavcem, prvi čovek… »
Vučić u Komandnom centru policije
Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Komandni centar policije. Kako saznaje Telegraf.rs, predsednik će se obratiti građanima oko 23:30. Vučić se prethodno obratio građanima iz Pionirskog parka. "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije… »
"Uvek uz svoj narod": Vučić u Pionirskom parku
N1 Info pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras ispred Doma Narodne Skupštine Srbije gde su stotine ljudi oko belih šatora kojima je mesecima pregrađena polovina kolovoza, a iza i pored zgrade Skupštine su kombiji policije. "U 15 do 10 evo me ispred… »
Vučić u Pionirskom parku: "Uvek uz svoj narod, ne napadmo nikoga" (VIDEO)
Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da je više nego ikada ranije potrebno da slušamo jedni druge, da razumemo jedni druge i da ne mrzimo nikoga. Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", u video snimku iz Pionirskog parka, preko… »
Vučič peške došao u Pionirski park: "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije, na ivici Ćacilenda"
Mondo pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon što se obratio građanima iz ulice Kneza Miloša povodom nereda u Novom Sadu, pešaka je krenuo do Pionirskog parka. "Evo 15 do 10 je, ja sam ispred Skupštine Srbije, na ivici Ćacilenda. Došli ljudi, ja sam… »
Vesti dana »

Uživo bura u svetu nakon sastanka Putina i Trampa! Evo kakav dogovor je pao, ključni uslov Amerike nije ispunjen: Rusi non stop provocirali, jedna rečenica je sve bacila u trans
Blic pre 3 minutajoš 24 povezane

Čitač sa usana o razgovoru između Trampa i Putina na pisti: "Pomoći ću ti“ - "Dovešću stvar do kraja"
Telegraf pre 4 satijoš 10 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Sastanak Trampa i Putina traje više od dva i po časa: Nema naznaka kada će radni ručak
Večernje novosti pre 5 satijoš 9 povezanih