Povezane vesti
"Imam emocije prema Eni, smirivao sam je preko poruka" Jovan Pejić se čuje sa bivšom, a evo od koga je morao da je brani…
Kurir 13.08.2025
Jovan Pejić Peja u razgovoru s jednim medijima priznao je da je i dalje u kontaktu s bivšom devojkom, Enom Čolić. Kada su je u izvesnoj emisiji Milena Kačavenda i Ivan Marinković napadali, štaviše, on je bio taj koji ju je smirivao preko poruka. Svakako… »
"Imam emocije prema Eni, smirivao sam je preko poruka" Jovan se čuje sa bivšom: Morao da je brani od njega
Telegraf 13.08.2025
Bivši rijaliti učesnik Jovan Pejić, poznatiji kao mali Peja imao je turbulentnu vezu sa Enom Čolić u Eliti 8. Zlatin naslednik priznaje da ima emocije prema njoj ali dodaje da se nikada ne bi vratio na staro, budući da je sada svako krenuo svojim putem… »
Vesti dana »
Mađioničar nikada ne spava – novi Jokićev pas koji prkosi zakonima fizike
RTS pre 7 minutajoš 29 povezanih
"Moraće da mu se svidi, ako ne,: Onda..." Tramp žestoko o mirovnom planu za Ukrajinu i reakciji Zelenskog: "Rekao sam mu i pre da nemaju karte u rukama"
Blic pre 9 satijoš 9 povezanih
Kakve su se povrede postupka desile u slučaju Ribnikar: Advokatica otkriva detalje koji su mnogima promakli
Telegraf pre 28 minutajoš 8 povezanih
Macut za CCTV: Srbija u potpunosti razume princip "jedne Kine" i oduvek to podržava
RTV pre 3 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 22. novembar: Nagli pad temperature, moguće i snežne padavine
Mondo pre 3 satajoš 6 povezanih