Povezane vesti

"Poštujem ga, al ne dozvoljavam da ospori moje znanje": Viki Miljković nakon potpisivanja ugovora sa Pinkom otkrila sa Kim će…

"Poštujem ga, al ne dozvoljavam da ospori moje znanje": Viki Miljković nakon potpisivanja ugovora sa Pinkom otkrila sa Kim će…

Blic pre 18 sati
Vlasnik "Pink" televizije na svom Instagram profilu objavio je snimak na kom potpisuje ugovor sa pevačicom Viki Miljković za njen prelazak u žiri muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde" iz "Zvezda Granda", o čemu se naširoko priča. - Bosanac i ja smo već… »
Posle Bosanca i Viki iz zvezda granda prelazi još jedan član žirija? Željko Mitrović ima kec u rukavu, ime dobro znate

Posle Bosanca i Viki iz zvezda granda prelazi još jedan član žirija? Željko Mitrović ima kec u rukavu, ime dobro znate

Alo pre 1 dan
Željko Mitrović čeka petog člana žirija Pinkovih zvezda da se pridruži ostalima. Posle Zorice Brunclik, Dragomira Despića Desingerice, Dragana Stojkovića Bosanca ugovor je potpisala i Viki Miljković, tako da ćemo njih četvoro imati prilike da vidimo u… »
Stiže i peti član žirija pinkovih zvezda Željko Mitrović se oglasio, ko potpisuje ugovor posle Viki, Bosanca, Zorice Brunclik…

Stiže i peti član žirija pinkovih zvezda Željko Mitrović se oglasio, ko potpisuje ugovor posle Viki, Bosanca, Zorice Brunclik…

Alo pre 1 dan
Željko Mitrović dovodi petog člana žirija. Viki Miljković potpisala je ugovor sa Željkom Mitrovićem, te ćemo imati prilike da je vidimo u Pinkovim zvezdama od semptembra meseca. Željko Mitrović je, inače, na svom Instagram profilu objavio video snimak na… »
Željko Mitrović za vikend otkriva važnu informaciju! Ovo niko ne očekuje

Željko Mitrović za vikend otkriva važnu informaciju! Ovo niko ne očekuje

Telegraf pre 1 dan
Uskoro počinje emitovanje nove sezone "Pinkovih zvezda", a ugovore za žiriranje dosad su potpisali Dragomir Despić Desingerica, Dragan Stojković Bosanac, Zorica Brunclik i Viki Miljković. Prvi čovek "Pinka" Željko Mitrović najavio je još jedno, veliko… »
Željko Mitrović otkrio šta objavljuje za vikend: Spremio je veliko iznenađenje za publiku: "Izbor osobe je neočekivan"

Željko Mitrović otkrio šta objavljuje za vikend: Spremio je veliko iznenađenje za publiku: "Izbor osobe je neočekivan"

Blic pre 1 dan
Uskoro počinje emitovanje nove sezone "Pinkovih zvezda", a ugovore za žiriranje dosad su potpisali Dragomir Despić Desingerica, Dragan Stojković Bosanac, Zorica Brunclik i Viki Miljković. - Bosanac i ja smo već uigran tim, ali vidi, biće bojno polje. Nas… »
Viki Miljković potpisala ugovor za "Pinkove Zvezde": Željko Mitrović otkrio da je pevačica imala poseban uslov: "To je ok!"

Viki Miljković potpisala ugovor za "Pinkove Zvezde": Željko Mitrović otkrio da je pevačica imala poseban uslov: "To je ok!"

Blic pre 1 dan
Vlasnik "Pink" televizije na svom Instagram profilu objavio je snimak na kom potpisuje ugovor sa pevačicom Viki Miljković za njen prelazak u žiri muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde". Prvo je Marija Šerifović napustila "Zvezde Granda", a na njeno mesto… »

Vesti dana »