Povezane vesti

Dačić: Vozač skutera se tereti za pokušaj ubistva

Dačić: Vozač skutera se tereti za pokušaj ubistva

Sport klub pre 1 dan
Vozač skutera, koji je izveo jeziv napad na reci Tamiš, tereti se za pokušaj ubistva, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Tokom obraćanja povodom protesta od srede uveče, Dačić se dotakao i slučaja koji je izazvao buru u javnosti. U… »
Trener preko kog je bahati mladić prešao skuterom: Jedan od policajaca rekao da je dobio instrukcije da mora da ga pusti

Trener preko kog je bahati mladić prešao skuterom: Jedan od policajaca rekao da je dobio instrukcije da mora da ga pusti

N1 Info pre 1 dan
Muškarac (29) iz Pančeva uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti na Tamišu, pošto je, vozeći skuter na vodi, prevrnuo čamce sa decom, a potom i trenera i vozilom prešao preko njega. Određen mu je pritvor, ali javnost brine i mogućnost zataškavanje… »
Trener preko kog je skuterom prešao sin SNS biznismena: „Policajac je rekao da je dobio instrukcije da ga pusti. On je mrtav…

Trener preko kog je skuterom prešao sin SNS biznismena: „Policajac je rekao da je dobio instrukcije da ga pusti. On je mrtav…

Nova pre 1 dan
Muškarac (29) iz Pančeva uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti na Tamišu, pošto je, vozeći skuter na vodi, prevrnuo čamce sa decom, a potom i trenera i vozilom prešao preko njega. Određen mu je pritvor, ali javnost brine i mogućnost zataškavanje… »
Mogao je da podavi decu (video)

Mogao je da podavi decu (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Prizor je bio jeziv, momak u alkoholisanom stanju počeo je da „divlja” sve dok nije prevrnuo kajak u kome je bilo šestoro mališana – u neverici je rekao trener kluba Pančevo - Nenad Miković, trener Pančevaca, do detalja opisuje stravičan događaj na… »
"Bio je pijan, pričao je nepovezano": Trener iz Pančeva otkrio razlog divljanja Milana (29) na Tamišu: Jednu stvar izgubio, pa…

"Bio je pijan, pričao je nepovezano": Trener iz Pančeva otkrio razlog divljanja Milana (29) na Tamišu: Jednu stvar izgubio, pa…

Blic pre 1 dan
"Saznao sam kasnije da se on vraćao i vrteo jer je izgubio naočare za sunce i da je zbog toga bio besan. Kada sam ga pitao zašto to radi, rekao mu da će podaviti decu, on me je opsovao i krenuo iz čista mira da me gazi", reči su Nenada Mikovića, trenera… »
"Morao je da zaroni kako bi se spasio": Sekretar kajak kluba iz Pančeva otkrio detalje teškog incidenta na Tamišu: "Deca su…

"Morao je da zaroni kako bi se spasio": Sekretar kajak kluba iz Pančeva otkrio detalje teškog incidenta na Tamišu: "Deca su…

Blic pre 2 dana
U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je učestvovalo jedanaestoro dece uzrasta od 6 do 11 godina, došlo je do teškog incidenta. Muškarac na motornom skuteru, iz za sada nepoznatog razloga, prišao je… »

Vesti dana »