Povezane vesti
Otvorila dušu o najvećoj svađi sa roditeljima: Goga Sekulić iskreno: "To nisam smela ni da pomislim, postavili su mi uslov"
Blic pre 23 sata
Pevačica Goga Sekulić prisetila se svoje mladosti, te je progovorila o najvećoj svađi sa majkom i ocem. Goga je otkrila oko čega nikako nisu mogli da se slože. - Najgora svađa je bila zbog toga što sam odlučila da budem pevačica, a to nikako nije moglo… »
Goga Sekulić priznala sa koliko godina je izgubila nevinost: Pevačica otkrila detalje koji će mnoge iznenaditi
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Goga Sekulić prisetila se svoje mladosti, te je progovorila o prvoj velikoj ljubavi. - Imala sam simpatiju u sedmom razredu, ali u to vreme je samo bila priča i simpatije, ne kao danas imaju momke sa 14-15 godina, strašno... - rekla je prvo… »
Šok priznanje goge Sekulić! Pevačica otkrila sa koliko godina je izgubila nevinost: "Moji roditelji i familija..."
Alo pre 1 dan
Goga priznala detalje iz mladosti. Pevačica Goga Sekulić prisetila se svoje mladosti i progovorila o prvoj velikoj ljubavi. – Imala sam simpatiju u sedmom razredu, ali u to vreme je to bila samo priča i simpatije, ne kao danas kada devojčice sa 14–15… »
Vesti dana »

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 120 povezanih

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 7 minutajoš 41 povezana

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 17 povezanih

Otac pretučenog Dušana Radovića: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Beta pre 5 satijoš 7 povezanih

Prerađivačka industrija dominira, RZS: Promet u industriji u junu veći za 8,3 odsto nego u junu prošle godine
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih