Повезане вести

Бура у Денверу, покренута тужба против власника: „Попут отпуштања мајке након породиљског одсуства“

Бура у Денверу, покренута тужба против власника: „Попут отпуштања мајке након породиљског одсуства“

Нова 14.08.2025
Дрејк Соломон, човек који је неколико година радио као маскота Денвер Нагетса, покренуо је тужбу против власника франшизе, породице Кренке. Соломон је преузео улогу Рокија 2021. године, кренувши стопама свог оца Кена, који је био… »
Скандал у колораду - Маскота тужила Јокићев Денвер: Сломили су ми срце!

Скандал у колораду - Маскота тужила Јокићев Денвер: Сломили су ми срце!

Курир 14.08.2025
Дрејк Соломонс, човек који се годинама крио иза костима популарног Рокија Окружном суду у Денверу поднео је тужбу против власника франшизе, фирму "Кроенке Спортс & Ентертаинмент", пише "Тхе Цолорадо Сун". Дрејк је добио отказ… »
Оперисан, па добио отказ - Роки тужио Денвер Нагетсе!

Оперисан, па добио отказ - Роки тужио Денвер Нагетсе!

Б92 14.08.2025
Маскота Денвер Нагетса, популарни "Роки", тужио је франшизу из Колорада. Планински лав Роки, маскота Денвер Нагетса, одлучио је да тужи франшизу. Тачније, ради се о Дрејку Соломону, човеку који је у костиму Рокија и он тврди да… »
"Издали су ме, нисам хтео то да потпишем": Денверу стигла тужба због шкртих власника милијардера, иду на суд

"Издали су ме, нисам хтео то да потпишем": Денверу стигла тужба због шкртих власника милијардера, иду на суд

Мондо 14.08.2025
Денвер је добио тужбу и то од своје маскоте. Човек који је некада радио као маскота за тим из Колорада одлучио је да правду потражи на суду. Зашто? Зато што тврди да је бесправно отпуштен када је отишао на боловање због… »

Вести дана »