Povezane vesti

Vozio neregistrovani automobil bez dozvole: Policija zaustavila Baku Praseta: "Morao sam da radim test na narkotike i alkohol"

Vozio neregistrovani automobil bez dozvole: Policija zaustavila Baku Praseta: "Morao sam da radim test na narkotike i alkohol"

Blic pre 27 dana
Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tokom snimanja lajva na svom nalogu zaustavljen je od strane saobraćajne policije. Baka Prase nije imao saobraćajnu dozvolu, nije bio vezan, a automobilu koji je vozio je istekla registracija… »
Baka Prase bez saobraćajne i pojasa vozio gradom! Policija odmah reagovala: Morao da napusti vozilo, pa usledio...

Baka Prase bez saobraćajne i pojasa vozio gradom! Policija odmah reagovala: Morao da napusti vozilo, pa usledio...

Kurir pre 27 dana
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase sinoć je u srpskoj prestonici vozeći svog četvorotočkaša napravio nekoliko prekršaja. Jutjuber je vozio bez saobraćajne dozvole, bez pojasa, a vozilo nije bilo registrovano. On je u autu snimao svoje vlogove, a u… »
Baka Prase divljao za volanom u Beogradu: "Moraću da radim test na drogu" FOTO

Baka Prase divljao za volanom u Beogradu: "Moraću da radim test na drogu" FOTO

B92 pre 27 dana
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase sinoć je u srpskoj prestonici vozeći svog četvorotočkaša napravio nekoliko prekršaja. Jutjuber je vozio bez saobraćajne dozvole, bez pojasa, a vozilo nije bilo registrovano, što je i sam priznao. On je u autu… »
Baku Praseta zaustavila policija, odmah mu naredili da napusti vozilo: Hitno mu dali da radi ovaj test

Baku Praseta zaustavila policija, odmah mu naredili da napusti vozilo: Hitno mu dali da radi ovaj test

Telegraf pre 27 dana
Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tokom snimanja lajva na svom nalogu zaustavljen je od strane saobraćajne policije. Baka Prase nije imao saobraćajnu dozvolu, nije bio vezan, a automobilu koji je vozio je istekla registracija… »

Vesti dana »