Povezane vesti

Vozio neregistrovani automobil bez dozvole: Policija zaustavila Baku Praseta: "Morao sam da radim test na narkotike i alkohol"

Vozio neregistrovani automobil bez dozvole: Policija zaustavila Baku Praseta: "Morao sam da radim test na narkotike i alkohol"

Blic pre 1 dan
Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tokom snimanja lajva na svom nalogu zaustavljen je od strane saobraćajne policije. Baka Prase nije imao saobraćajnu dozvolu, nije bio vezan, a automobilu koji je vozio je istekla registracija… »
Baka Prase bez saobraćajne i pojasa vozio gradom! Policija odmah reagovala: Morao da napusti vozilo, pa usledio...

Baka Prase bez saobraćajne i pojasa vozio gradom! Policija odmah reagovala: Morao da napusti vozilo, pa usledio...

Kurir pre 1 dan
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase sinoć je u srpskoj prestonici vozeći svog četvorotočkaša napravio nekoliko prekršaja. Jutjuber je vozio bez saobraćajne dozvole, bez pojasa, a vozilo nije bilo registrovano. On je u autu snimao svoje vlogove, a u… »
Baka Prase divljao za volanom u Beogradu: "Moraću da radim test na drogu" FOTO

Baka Prase divljao za volanom u Beogradu: "Moraću da radim test na drogu" FOTO

B92 pre 1 dan
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase sinoć je u srpskoj prestonici vozeći svog četvorotočkaša napravio nekoliko prekršaja. Jutjuber je vozio bez saobraćajne dozvole, bez pojasa, a vozilo nije bilo registrovano, što je i sam priznao. On je u autu… »
Baku Praseta zaustavila policija, odmah mu naredili da napusti vozilo: Hitno mu dali da radi ovaj test

Baku Praseta zaustavila policija, odmah mu naredili da napusti vozilo: Hitno mu dali da radi ovaj test

Telegraf pre 1 dan
Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tokom snimanja lajva na svom nalogu zaustavljen je od strane saobraćajne policije. Baka Prase nije imao saobraćajnu dozvolu, nije bio vezan, a automobilu koji je vozio je istekla registracija… »

Vesti dana »