Povezane vesti
Nešto se čudno dešava sa biljkama u Beogradu: Građani masovno primećuju: "Poslednje 2 godine pojavili su se problemi"
Blic 14.08.2025
Da li zbog suše, tek sve je više osušenih četinara u beogradskim opštinama. Na ovu pojavu se žale i oni koji su ih sadili u svojim dvorištima, a sličnih slučajeva ima i u parkovima. Nebojša Petković iz Boleča u dvorištu ima 90 tuja, koje je iz semena sam… »
Zašto tuje venu i u dvorištima i u parkovima
RTS 14.08.2025
Da li zbog suše, tek sve je više osušenih četinara u beogradskim opštinama. Na ovu pojavu se žale i oni koji su ih sadili u svojim dvorištima, a sličnih slučajeva ima i u parkovima. Nebojša Petković iz Boleča u dvorištu ima 90 tuja, koje je iz semena sam… »
Da li je ovo najstrašniji primer klimatskih promena u Beogradu: Suši se biljka koja je decenijama uspevala
Telegraf 14.08.2025
Vesti dana »

Vučević u Dalju: Fondacija eparhije osečkopoljske i baranjske će dati snagu za očuvanje nacionalnog identiteta
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Maja Gojković uputila saučešće porodicama nastradalih u nesreći kod Sremske Mitrovice: Pokrajinska vlada izražava solidarnost i spremnost da pruži podršku
Blic pre 32 minutajoš 2 povezane

"Ljudi ne treba da brinu": Vučić: "1. novembar će biti dan kao i svaki drugi"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane