Povezane vesti
Nešto se čudno dešava sa biljkama u Beogradu: Građani masovno primećuju: "Poslednje 2 godine pojavili su se problemi"
Blic 14.08.2025
Da li zbog suše, tek sve je više osušenih četinara u beogradskim opštinama. Na ovu pojavu se žale i oni koji su ih sadili u svojim dvorištima, a sličnih slučajeva ima i u parkovima. Nebojša Petković iz Boleča u dvorištu ima 90 tuja, koje je iz semena sam… »
Zašto tuje venu i u dvorištima i u parkovima
RTS 14.08.2025
Da li zbog suše, tek sve je više osušenih četinara u beogradskim opštinama. Na ovu pojavu se žale i oni koji su ih sadili u svojim dvorištima, a sličnih slučajeva ima i u parkovima. Nebojša Petković iz Boleča u dvorištu ima 90 tuja, koje je iz semena sam… »
Da li je ovo najstrašniji primer klimatskih promena u Beogradu: Suši se biljka koja je decenijama uspevala
Telegraf 14.08.2025
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona ispred Palate pravde: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 3 minutajoš 36 povezanih
Evropski lideri: Američki mirovni plan za Ukrajinu "osnova koja zahteva dodatni rad"
RTV pre 3 minutajoš 71 povezana
Vučić o NIS-u: Teški pregovori o izlasku Rusa, Amerikanci traže sve detalje ugovora
Serbian News Media pre 28 minutajoš 23 povezane