Povezane vesti
Nešto se čudno dešava sa biljkama u Beogradu: Građani masovno primećuju: "Poslednje 2 godine pojavili su se problemi"
Blic 14.08.2025
Da li zbog suše, tek sve je više osušenih četinara u beogradskim opštinama. Na ovu pojavu se žale i oni koji su ih sadili u svojim dvorištima, a sličnih slučajeva ima i u parkovima. Nebojša Petković iz Boleča u dvorištu ima 90 tuja, koje je iz semena sam… »
Zašto tuje venu i u dvorištima i u parkovima
RTS 14.08.2025
Da li zbog suše, tek sve je više osušenih četinara u beogradskim opštinama. Na ovu pojavu se žale i oni koji su ih sadili u svojim dvorištima, a sličnih slučajeva ima i u parkovima. Nebojša Petković iz Boleča u dvorištu ima 90 tuja, koje je iz semena sam… »
Da li je ovo najstrašniji primer klimatskih promena u Beogradu: Suši se biljka koja je decenijama uspevala
Telegraf 14.08.2025
Vesti dana »
Ekstremne vrućine pojačavaju rizik po zdravlje: RHMZ upozorio na niz posledica toplotnog talasa
Mondo pre 17 minutajoš 41 povezana
Počela sednica Štaba za vanredne situacije, premijer apelovao na građane da smanje potrošnju električne energije narednih 10 dana!
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Drama kod Ovčar banje: Pogledajte akciju spasavanja dečaka zarobljenog na litici od 15 metara (foto)
Mondo pre 47 minutajoš 19 povezanih
Suzana Mančić postala baka: Teodora na svet donela sina, dali mu staro srpsko ime
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih