Povezane vesti
"Aco Pejović mi je uzeo pesmu, rekao sam mu da mi to ne radi": Pevač nakon mnogo godina otkrio istinu:"Vršio je pritisak na…
Blic pre 1 dan
Pevač Peđa Medenica radio je pesme za mnoge kolege pre nego što je postao poznat, a saradnja sa Acom Pejovićem mu je promenia život. Peđa je objasnio da je pesmu "Makar zadnji put" želeo on da snimi, ali kada ju je čuo, Pejović je želeo za sebe. - Ja sam… »
"Pejović mi je uzeo pesmu, rekao sam mu da mi to ne radi": Pevač tek sad progovorio o svemu, Aco ga pritiskao
Mondo pre 1 dan
Peđa Medenica danas je jedan od najtraženijih radnih pevača, a mnogi ne znaju da je prve korake na domaćoj estradi napravio radeći pesme za druge autore. Međutim, sve se promenilo kada je napisao "Makar zadnji put", numeru koju je želeo da snimi, ali je… »
Aco Pejović mu "oteo" pesmu a za 20 minuta sebi napisao hit koji ga je proslavio:" “Ova pesma ide meni“. Rekao sam mu da mi ne…
Kurir pre 1 dan
Pre nego što je postao popularan, pevač Peđa Medenica bavio se izradom pesama za druge izvođače, među kojima je bio i Aco Pejović. Jednom prilikom Peđa je ugostio Acu u svom studiju kako bi mu pustio pesmu “Makar zadnji put“ koju je prvobitno namenio… »
Vesti dana »

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 48 minutajoš 8 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 48 minutajoš 3 povezane

Neviđena provokacija rusa pred sastanak veka! "Pogledajte šta jedemo, to će Tramp i Putin napraviti od Zelenskog": Novinari Kremlja razbesneli Ukrajinu jednim potezom
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana