Povezane vesti
Bolna ispovest poznatog glumca: "Drogirali su me i silovali"
B92 14.08.2025
Glumac Met Stivenson šokirao je javnost kada je otkrio šta je preživeo sa 18 godina. Met Stivenson najpoznatiji je po ulozi Adama Kamerona u popularnoj seriji "Home and Away", a otkrio je da je bio silovan od strane dvojice muškaraca i to kada je imao… »
"Dva muškarca su me drogirala i silovala" Šok ispovest poznatog glumca o traumama iz prošlosti: "Bio sam paralizovan, a moj…
Kurir 14.08.2025
GlumacMet Stivenson, najpoznatiji po ulozi Adama Kamerona u popularnoj australijskoj seriji “Home and Away“, šokirao je javnost kada je u intervjuu za "The Sydney Morning Herald" otkrio da je bio silovan od strane dvojice muškaraca kada je imao samo 18… »
Slavnog glumca sa 18 silovala dvojica, a danas radi u vladi: Prvi put progovorio o jezivom događaju i šok reakciji oca
Mondo 14.08.2025
Zvezda nekada čuvene sapinice "Home and Away", Met Stivenson, koji je igrao Adama Kamerona od 1989. do 1994. godine, duži niz godinama se nije pojavljivao u javnosti, a iako se iz sveta Holivuda povukao zbog ljubavi, tek sada je otkrio detalje bolne… »
Vesti dana »

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Podignuta optužnica za ubistvo Čarlija Kirka, tužilac traži smrtnu kaznu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Macut sa delegacijom Kine: Jačanje partnerstva kroz ekonomske projekte i političku saradnju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Fotografije sve demantuju: Ponovo se oglasio MUP: Nema tragova zabranjenih supstanci, samo autorizovana hemijska sredstva u upotrebi
Blic pre 24 minutajoš 2 povezane