Povezane vesti
Bolna ispovest poznatog glumca: "Drogirali su me i silovali"
B92 14.08.2025
Glumac Met Stivenson šokirao je javnost kada je otkrio šta je preživeo sa 18 godina. Met Stivenson najpoznatiji je po ulozi Adama Kamerona u popularnoj seriji "Home and Away", a otkrio je da je bio silovan od strane dvojice muškaraca i to kada je imao… »
"Dva muškarca su me drogirala i silovala" Šok ispovest poznatog glumca o traumama iz prošlosti: "Bio sam paralizovan, a moj…
Kurir 14.08.2025
GlumacMet Stivenson, najpoznatiji po ulozi Adama Kamerona u popularnoj australijskoj seriji “Home and Away“, šokirao je javnost kada je u intervjuu za "The Sydney Morning Herald" otkrio da je bio silovan od strane dvojice muškaraca kada je imao samo 18… »
Slavnog glumca sa 18 silovala dvojica, a danas radi u vladi: Prvi put progovorio o jezivom događaju i šok reakciji oca
Mondo 14.08.2025
Zvezda nekada čuvene sapinice "Home and Away", Met Stivenson, koji je igrao Adama Kamerona od 1989. do 1994. godine, duži niz godinama se nije pojavljivao u javnosti, a iako se iz sveta Holivuda povukao zbog ljubavi, tek sada je otkrio detalje bolne… »
Vesti dana »
Nevreme juri ka Srbiji! Evo kada stižu kiša i sneg: Temperatura pada za 15 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Vučić: Gledaćemo da zaštitimo decu od društvenih mreža, ali bez bilo kakvih oblika cenzure
Danas pre 15 minutajoš 13 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog uvođenja vanrednog stanja
Insajder pre 10 minutajoš 14 povezanih
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
RTV pre 2 satajoš 11 povezanih