Povezane vesti
Odvratno; Dok je jeo picu, mislio da se razvlači sir a onda je ugledao nešto što je neko već žvakao!
Dnevnik pre 2 dana
Neimenovani Britanac se oglasio na društvenim mrežama, uz tvrdnju da je doživeo šokantno iskustvo nakon kupovine smrznute pice u jednom trgovinskom lancu. Ispekao ju je u rerni, zagrizao i pokušao da sažvaće zalogaj. Odmah je znao da nešto nije u redu… »
Muškarac kupio smrznutu picu, pa doživeo horor Kad je zagrizao i shvatio šta je unutra, zaledila mu se krv u žilama! (foto)
Alo pre 1 dan
Neimenovani Britanac izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je podelio svoje šokantno iskustvo sa smrznutom picom kupljenom u poznatom trgovinskom lancu. Neimenovani Britanac izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što… »
Mladić zagrizao parče pice i shvatio užasnu stvar: "Mislio sam da je korica žilava, a onda..."
Telegraf pre 1 dan
"Delovalo je kao žvaka" Neimenovani Britanac se oglasio na društvenim mrežama, uz tvrdnju da je doživeo šokantno iskustvo nakon kupovine smrznute pice u jednom trgovinskom lancu. “Ispekao sam je u rerni, zagrizao i pokušao da sažvaćem zalogaj. Odmah sam… »
Vesti dana »

Profil Donalda Trampa: Tajkun koji se ženio tri puta, nizao je skandal za skandalom, a sada su "ključevi" brutalnog rata u njegovim rukama
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 3 minutajoš 7 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 53 minutajoš 3 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana