Povezane vesti
Odvratno; Dok je jeo picu, mislio da se razvlači sir a onda je ugledao nešto što je neko već žvakao!
Dnevnik 14.08.2025
Neimenovani Britanac se oglasio na društvenim mrežama, uz tvrdnju da je doživeo šokantno iskustvo nakon kupovine smrznute pice u jednom trgovinskom lancu. Ispekao ju je u rerni, zagrizao i pokušao da sažvaće zalogaj. Odmah je znao da nešto nije u redu… »
Muškarac kupio smrznutu picu, pa doživeo horor Kad je zagrizao i shvatio šta je unutra, zaledila mu se krv u žilama! (foto)
Alo 14.08.2025
Neimenovani Britanac izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je podelio svoje šokantno iskustvo sa smrznutom picom kupljenom u poznatom trgovinskom lancu. Neimenovani Britanac izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što… »
Mladić zagrizao parče pice i shvatio užasnu stvar: "Mislio sam da je korica žilava, a onda..."
Telegraf 14.08.2025
"Delovalo je kao žvaka" Neimenovani Britanac se oglasio na društvenim mrežama, uz tvrdnju da je doživeo šokantno iskustvo nakon kupovine smrznute pice u jednom trgovinskom lancu. “Ispekao sam je u rerni, zagrizao i pokušao da sažvaćem zalogaj. Odmah sam… »
Vesti dana »
"Majka svih sporazuma“ uzburkala svet: Eu i Indija sklopile istorijski dogovor, SAD poručuju - Mnogo smo više žrtvovali nego Evropljani
Kurir pre 53 minutajoš 33 povezane
Prodat Dijamant: Gigant iz Zrenjanina 100 odsto u vlasništvu MK Group
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 24 povezane
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i odbijanje hora da peva pred predsednikom opštine u Karlovačkoj gimnaziji zbog ranijih napada
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 27 povezanih