Povezane vesti

Odvratno; Dok je jeo picu, mislio da se razvlači sir a onda je ugledao nešto što je neko već žvakao!

Odvratno; Dok je jeo picu, mislio da se razvlači sir a onda je ugledao nešto što je neko već žvakao!

Dnevnik pre 2 dana
Neimenovani Britanac se oglasio na društvenim mrežama, uz tvrdnju da je doživeo šokantno iskustvo nakon kupovine smrznute pice u jednom trgovinskom lancu. Ispekao ju je u rerni, zagrizao i pokušao da sažvaće zalogaj. Odmah je znao da nešto nije u redu… »
Muškarac kupio smrznutu picu, pa doživeo horor Kad je zagrizao i shvatio šta je unutra, zaledila mu se krv u žilama! (foto)

Muškarac kupio smrznutu picu, pa doživeo horor Kad je zagrizao i shvatio šta je unutra, zaledila mu se krv u žilama! (foto)

Alo pre 1 dan
Neimenovani Britanac izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je podelio svoje šokantno iskustvo sa smrznutom picom kupljenom u poznatom trgovinskom lancu. Neimenovani Britanac izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što… »
Mladić zagrizao parče pice i shvatio užasnu stvar: "Mislio sam da je korica žilava, a onda..."

Mladić zagrizao parče pice i shvatio užasnu stvar: "Mislio sam da je korica žilava, a onda..."

Telegraf pre 1 dan
"Delovalo je kao žvaka" Neimenovani Britanac se oglasio na društvenim mrežama, uz tvrdnju da je doživeo šokantno iskustvo nakon kupovine smrznute pice u jednom trgovinskom lancu. “Ispekao sam je u rerni, zagrizao i pokušao da sažvaćem zalogaj. Odmah sam… »

Vesti dana »