Povezane vesti

Luna Đogani zapalila žurku! Tetka čista desetka u izazovnoj haljini oduzela dah svima, svi gledaju u nju (foto)

Luna Đogani zapalila žurku! Tetka čista desetka u izazovnoj haljini oduzela dah svima, svi gledaju u nju (foto)

Alo pre 21 sat
Luna u centru pažnje. Luna Đogani za proslavu rođenja bratanca obukla je kratku haljinu sa golim leđima koja je istakla sve njene obline. Bivši rijaliti učesnik Adam Đogani danas je postao otac dečaka kome su on i supruga dali ime Lav. Tim povodom… »
Novi izgled Lune Đogani sve zaprepastio na proslavi rođenja bratanca, potpuno je drugačija FOTO

Novi izgled Lune Đogani sve zaprepastio na proslavi rođenja bratanca, potpuno je drugačija FOTO

Svet & Skandal pre 22 sata
Izgled Lune Đogani na proslavi rođenja bratanca Lava privukao je pažnju svih prisutnih. Bivša rijaliti zvezda se za ovu posebnu priliku odlučila za krem, usku haljinu potpuno otvorenih leđa, koja je istakla njenu figuru do savršenstva. Luna Đogani nije… »
Gagi skače u bazen, Adama cepaju: Zavirite na slavlje kod Đoganija: Vesele se za sve pare (foto)

Gagi skače u bazen, Adama cepaju: Zavirite na slavlje kod Đoganija: Vesele se za sve pare (foto)

Blic pre 24 sata
Porodica Đogani danas je organizovala gala slavlje povodom rođenja Lava, sina Adama Đoganija i njegove supruge Jelene. Dok je Jelena još u porodilištu, Adam, ponosni otac je okupio najbliže članove porodice u luksuznoj vili nadomak Beograda kako bi… »
Gala slavlje u vili sa bazenom: Luna Đogani postala tetka, pa puca od sreće: Grmi u miniću (foto)

Gala slavlje u vili sa bazenom: Luna Đogani postala tetka, pa puca od sreće: Grmi u miniću (foto)

Blic pre 1 dan
Porodica Đogani ima razlog za slavlje jer je Adam Đogani, brat Lune Đogani i bivši učesnik "Zadruge", postao je otac. Njegova supruga Jelena rodila je dečaka kojem su dali ime Lav, simbol snage i moći. Ponosna tetka Luna nije krila oduševljenje i… »
Gagi skače u bazen, Adamu cepaju majicu: Fešta kod Đoganija, a kad vidite Vesninog sina Adriana bez majice, au

Gagi skače u bazen, Adamu cepaju majicu: Fešta kod Đoganija, a kad vidite Vesninog sina Adriana bez majice, au

Telegraf pre 24 sata
Porodica Đogani danas, 14. avgusta, organizovala je gala slavlje povodom rođenja malog Lava. Lunin brat, Adam Đogani, postao je otac, a dok je njegova supruga Jelena i dalje u porodilištu uz sina, on je okupio najbliže članove kako bi sa njima proslavio… »
Rođenju Adamovog sina svi su se obradovali, ali ovaj član porodice Đogani najviše

Rođenju Adamovog sina svi su se obradovali, ali ovaj član porodice Đogani najviše

Svet & Skandal pre 1 dan
Adam Đogani postao otac dečaka kome su presrećni roditelji dali ime Lav. Javnost je o ovome prva obavestila Luna Đogani. – Došao nam je lav ljudi, Lav Đogani je došao na svet. Tetka sam! Čestitam mom bratu i snaji. Uživajte u najlepšoj životnoj ulozi –… »
Gala slavlje u vili sa bazenom, sve u znaku lava: Tetka Luna grmi u miniću, porodica slavi rođenje Đoganija

Gala slavlje u vili sa bazenom, sve u znaku lava: Tetka Luna grmi u miniću, porodica slavi rođenje Đoganija

Telegraf pre 1 dan
Brat Lune Đogani i bivši učesnik "Zadruge", Adam Đogani, postao je otac. Njegova supruga Jelena na svet je donela dečaka kome su dali ime sa jakim i moćnim značenjem - Lav. O prinovi u porodici Đogani oglasila se i ponosna tetka Luna, koja je putem… »
Stigla beba u porodicu Đogani Marko i Luna blistaju od sreće

Stigla beba u porodicu Đogani Marko i Luna blistaju od sreće

Alo pre 1 dan
Adam Đogani postao je tata, a sestra Luna odmah je objavila srećne vesti. Adam Đogani postao je otac, a lepe vesti brzo su se proširile društvenim mrežama. Vest o prinovi u porodici Đogani prva je podelila Luna koja je od danas ponosna tetka. Instagram… »
Stigla još jedna beba u porodicu Đogani! Sve saopšteno javno

Stigla još jedna beba u porodicu Đogani! Sve saopšteno javno

Kurir pre 1 dan
Adam Đogani postao je otac, a lepe vesti brzo su se proširile društvenim mrežama. Vest o prinovi u porodici Đogani prva je podelila Luna koja je od danas ponosna tetka. - Došao nam je lav ljudi, Lav Đogani je došao na svet. Tetka sam! Čestitam mom bratu… »
Adam dobio sina, a njegov potez od pre nekoliko meseci razbesneo je javnost: "Kao da je žensko dete manje..."

Adam dobio sina, a njegov potez od pre nekoliko meseci razbesneo je javnost: "Kao da je žensko dete manje..."

Telegraf pre 1 dan
Adam Đogani, bivši rijaliti učesnik i brat Lune Đogani, postao je otac danas, 14. avgusta. Srećne vesti objavile su sestre Đogani, Luna i Nina koje su na Instagramu saopštile da su postale tetke i da su nikad srećnije. Adam Đogani je odabrao i moćno ime… »
Adam Đogani postao otac: Oženio se u tajnosti, a sada je dobio sina kom je dao moćno ime

Adam Đogani postao otac: Oženio se u tajnosti, a sada je dobio sina kom je dao moćno ime

Mondo pre 1 dan
Adam Đogani i njegova supruga postali su roditelji, a radosne vesti saopštila je njegova sestra Luna svom Instagramu. - Došao nam je lav ljudi, Lav Đogani je došao na svet. Ja sam tetka! Čestitam mom bratu i snaji. Uživajte u najlepšoj životnoj ulozi -… »
Adam Đogani postao otac: Sinu dao ovo moćno ime, Luna saopštila radosne vesti: "Postala sam tetka"

Adam Đogani postao otac: Sinu dao ovo moćno ime, Luna saopštila radosne vesti: "Postala sam tetka"

Blic pre 1 dan
Brat Lune Đogani, Adam Đogani, postao je otac. Radosne vesti je Luna saopštila na svom Instagramu i čestitala Adamu. - Došao nam je lav ljudi, Lav Đogani je došao na svet. Ja sam tetka! Čestitam mom bratu i snaji. Uživajte u najlepšoj životnoj ulozi -… »
Slavlje u porodici Đogani: Adam postao otac, sinu dao moćno i kratko ime! Luna nikad srećnija

Slavlje u porodici Đogani: Adam postao otac, sinu dao moćno i kratko ime! Luna nikad srećnija

Telegraf pre 1 dan
Brat Lune Đogani, Adam Đogani, postao je otac. Radosne vesti je Luna saopštila na svom Instagramu i čestitala Adamu. - Došao nam je lav ljudi, Lav Đogani je došao na svet. Ja sam tetka! Čestitam mom bratu i snaji. Uživajte u najlepšoj životnoj ulozi -… »

Vesti dana »