Povezane vesti

Austrijski kancelar iznenađen Vučićevom reakcijom na pitanje novinara o izborima: "To je sloboda medija"

Austrijski kancelar iznenađen Vučićevom reakcijom na pitanje novinara o izborima: "To je sloboda medija"

Pravda pre 21 sat
Austrijski kancelar Kristijan Štoker izjavio je da ga je iznenadila reakcija srpskog predsednika Aleksandra Vučića na pitanje austrijskog novinara o višemesečnim protestima u Srbiji. To piše Klajnecajtung u izveštaju o kancelarovoj poseti Beogradu. Na… »
Nervozni Vučić šokirao austrijskog kancelara Stockera

Nervozni Vučić šokirao austrijskog kancelara Stockera

SEEbiz pre 1 dan
BEOGRAD - Srbija i Austrija žele osnažiti i unaprijediti suradnju u svim područjima, napose ekonomiji, rekli su u srijedu poslije razgovora u Beogradu srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i austrijski kancelar Christian Stocker, koji je istaknuo i da… »
Austrijski kancelar: Iznenađen sam Vučićevom reakcijom

Austrijski kancelar: Iznenađen sam Vučićevom reakcijom

Vesti online pre 1 dan
Austrijski kancelar Kristijan Štoker rekao je da je bio iznenađen reakcijom srpskog predsednika Aleksandra Vučića na pitanja austrijskih novinara tokom posete Beogradu. “Nisam diktator”. Ispred kapije Palate Srbija na svakom jarbolu vijorile su se… »

Radio 021 pre 1 dan
Austrijski kancelar Kristijan Štoker izjavio je da ga je iznenadila reakcija srpskog predsednika Aleksandra Vučića na pitanje austrijskog novinara o višemesečnim protestima u Srbiji. To piše Klajnecajtung u izveštaju o kancelarovoj poseti Beogradu. Na… »
Austrijski kancelar iznenađen Vučićevom emotivnom reakcijom na pitanje novinara o protestima

Austrijski kancelar iznenađen Vučićevom emotivnom reakcijom na pitanje novinara o protestima

Novi magazin pre 1 dan
Austrijski kancelar Kristijan Štoker izjavio je da ga je iznenadila reakcija srpskog predsednika Aleksandra Vučića na pitanje austrijskog novinara o višemesečnim protestima u Srbiji, piše Klajnecajtung u izveštaju o kancelarovoj poseti Beogradu. Na… »
Biber: Nasilje na ulicama je odgovornost vlasti, kad EU to shvati - biće reakcija

Biber: Nasilje na ulicama je odgovornost vlasti, kad EU to shvati - biće reakcija

N1 Info pre 1 dan
"Nasilje na ulicama u Srbiji, pogotovo od pripadnika SNS, pokazalo je da su studentski protesti ostali relevantni i da vladajuća stranka reaguje na to na način na koji do sada nije reagovala", izjavio je za N1 profesor Univerziteta u Gracu, politikolog… »
Štoker savetovao Vučiću da istrpi novinare: Izveštaj austrijskih novina

Štoker savetovao Vučiću da istrpi novinare: Izveštaj austrijskih novina

Danas pre 1 dan
Tomas Rozer, novinar austrijskih Kleine Zeintung (Male novine), pomenuo je u izveštaju iz Beograda o poseti kancelara Austrije Kristijana Štokera, njegovu iznenađenost reakcijom Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, na novinarsko pitanje. Tomas Rozer… »
Austrijski kancelar iznenađen Vučićevom reakcijom: "Rekao sam mu da to mora da istrpi, to je sloboda medija"

Austrijski kancelar iznenađen Vučićevom reakcijom: "Rekao sam mu da to mora da istrpi, to je sloboda medija"

N1 Info pre 1 dan
Austrijski kancelar Kristijan Štoker rekao je da je bio iznenađen reakcijom srpskog predsednika Aleksandra Vučića na pitanja austrijskih novinara u toku posete Beogradu, prenosi Nova. Ispred kapije Palate Srbija na svakom jarbolu vijorile su se… »
Austrijski kancelar šokiran Vučićevom reakcijom posle pitanja novinara: Rekao sam mu da to mora da istrpi, to je sloboda medija…

Austrijski kancelar šokiran Vučićevom reakcijom posle pitanja novinara: Rekao sam mu da to mora da istrpi, to je sloboda medija…

Nova pre 1 dan
Austrijski kancelar Kristijan Štoker rekao je da je bio iznenađen reakcijom srpskog predsednika Aleksandra Vučića na pitanja austrijskih novinara u toku posete Beogradu. Ispred kapije Palate Srbija na svakom jarbolu vijorile su se austrijske zastave… »

Vesti dana »