Povezane vesti
"Ljudi misle da sam poremećena" Žena Kristijana Golubovića izašla ovako na ulicu, prolaznici u neverici! (foto)
Alo pre 1 dan
Spalevićeva viđena u nesvakidašnjem izdanju. Kristina Spalević, supruga Kristijana Golubovića, odvela je decu u vrtić obučena kao da ide na plažu, zbog čega su se prolaznici na ulici okretali za njom. U poslednjih nekoliko meseci Kristina je smršala više… »
Svi ostanu šokirani kada vidite ženu Kristijana golubovuća na ulici! Vodi decu u vrtić kao da je pošla na plažu, a sa sobom…
Kurir pre 1 dan
Kristina Spalević, žena Kristijana Golubovića, decu je odvela u vrtić obučena kao da je krenula na plažu, zbog čega su se prolaznici na ulici okretali za njom. Kristina Spalević u poslednjih par meseci skinula je više od 30 kilograma, pa je to jedan od… »
"Ljudi misle da sam poremećena": Supruga Kristijana Golubovića ovako izašla na ulicu: "To mi nije bila namera" (foto)
Blic pre 1 dan
Kristina Spalević, supruga Kristijana Golubovića, izazvala je pravu pometnju kada je decu odvela u vrtić obučena kao da je krenula na plažu. Prolaznici su se okretali za njom, a ona je na društvenim mrežama objasnila svoj neobičan stajling. - Dobro jutro… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini
BBC News pre 38 minutajoš 13 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 3 satajoš 9 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 2 satajoš 4 povezane