Povezane vesti
"Ljudi misle da sam poremećena" Žena Kristijana Golubovića izašla ovako na ulicu, prolaznici u neverici! (foto)
Alo 14.08.2025
Spalevićeva viđena u nesvakidašnjem izdanju. Kristina Spalević, supruga Kristijana Golubovića, odvela je decu u vrtić obučena kao da ide na plažu, zbog čega su se prolaznici na ulici okretali za njom. U poslednjih nekoliko meseci Kristina je smršala više… »
Svi ostanu šokirani kada vidite ženu Kristijana golubovuća na ulici! Vodi decu u vrtić kao da je pošla na plažu, a sa sobom…
Kurir 14.08.2025
Kristina Spalević, žena Kristijana Golubovića, decu je odvela u vrtić obučena kao da je krenula na plažu, zbog čega su se prolaznici na ulici okretali za njom. Kristina Spalević u poslednjih par meseci skinula je više od 30 kilograma, pa je to jedan od… »
"Ljudi misle da sam poremećena": Supruga Kristijana Golubovića ovako izašla na ulicu: "To mi nije bila namera" (foto)
Blic 14.08.2025
Kristina Spalević, supruga Kristijana Golubovića, izazvala je pravu pometnju kada je decu odvela u vrtić obučena kao da je krenula na plažu. Prolaznici su se okretali za njom, a ona je na društvenim mrežama objasnila svoj neobičan stajling. - Dobro jutro… »
Vesti dana »
Teheran potvrdio da je primio "maksimalistički" američki plan; Izrael pojačava napade zbog straha od kraja rata
RTS pre 10 minutajoš 47 povezanih
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, Tramp spreman da otvori "vrata pakla"
Mondo pre 1 satjoš 51 povezana
Trijagonal ''Andrija Delibašić'' - Partizan pobedio na penale, Dušan Jovanović mogao da se proslavi!
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih
Protest gluvih i nagluvih osoba iz cele zemlje ispred Vlade Srbije: "Ne tražimo privilegije, nego jednakost i dostojanstven život" FOTO, VIDEO
Nova pre 8 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih