Povezane vesti
Neizvesna budućnost: Visa propušta prvu utakmicu Brentforda u novoj sezoni Premijer lige
Kurir 14.08.2025
"Kao trener želim da Joan bude ovde i deo prvog tima. Tako ja to vidim. Ali vrlo dobro razumem njegovu situaciju. Imam odličan odnos sa njim i to će tako ostati. Međutim, moramo da se fokusiramo na igrače koji su spremni", rekao je danas trener… »
Zvezda Premijer lige propušta start sezone, lakši posao za Milenkovića
Nova 14.08.2025
Fudbaler Brentforda Joan Visa neće biti u sastavu za prvu utakmicu svog kluba u novoj sezoni Premijer lige protiv Notingem Foresta, zbog neizvesnosti oko njegove budućnosti u londonskom timu. „Kao trener želim da Joan bude ovde i deo prvog tima. Tako ja… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu zbog ograničenja trgovinskih marži, rast BDP duplo manji od očekivanog
Jugmedia pre 36 minutajoš 38 povezanih
Đukić: Nema čarobnog rešenja za NIS, Vlada pravi dramu dok je na ulicama Beograda i Novog Sada mnogo sveta
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
Nemački dnevnik: Balkanu se mora jasno reći da će ući u EU, pa i Srbiji gde Vučić neće zauvek vladati
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
Kiša danas u ovim delovima zemlje, na snazi žuti metroalarm Ovo je satnica, pogledajte radarske snimke kretanja nevremena (video)
Alo pre 36 minutajoš 45 povezanih
Poznata 42 učesnika Svetskog fudbaskog prvenstva 2026. godine
Radio sto plus pre 1 satjoš 30 povezanih