Povezane vesti
Zvezda Premijer lige propušta start sezone, lakši posao za Milenkovića
Nova 14.08.2025
Fudbaler Brentforda Joan Visa neće biti u sastavu za prvu utakmicu svog kluba u novoj sezoni Premijer lige protiv Notingem Foresta, zbog neizvesnosti oko njegove budućnosti u londonskom timu. „Kao trener želim da Joan bude ovde i deo prvog tima. Tako ja… »
Neizvesna budućnost: Visa propušta prvu utakmicu Brentforda u novoj sezoni Premijer lige
Kurir 14.08.2025
"Kao trener želim da Joan bude ovde i deo prvog tima. Tako ja to vidim. Ali vrlo dobro razumem njegovu situaciju. Imam odličan odnos sa njim i to će tako ostati. Međutim, moramo da se fokusiramo na igrače koji su spremni", rekao je danas trener… »
Vesti dana »
Evroposlanica Joveva: Srbija pod Vučićem videla samo nasilje i korupciju, vreme je za promenu
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
CNN: Tramp imao "napet" razgovor sa Netanjahuom, pre zahteva za pregovore o Libanu
RTV pre 9 minutajoš 39 povezanih
(Foto, video) "Spremite zalihe vode i hrane!" Srbi satima zarobljeni na granici sa Hrvatskom, pogledajte ove slike, koloni se ne vidi kraj
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih
Dodatno smanjene akcize na benzin i dizel od danas do 24. aprila
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih
Spremite se! Oblači se nad Srbijom, stiže kiša! Otkrivamo kada, a ovi delovi prvi su na udaru: Biće i snega
Telegraf pre 4 satijoš 32 povezane