Povezane vesti
Neizvesna budućnost: Visa propušta prvu utakmicu Brentforda u novoj sezoni Premijer lige
Kurir 14.08.2025
"Kao trener želim da Joan bude ovde i deo prvog tima. Tako ja to vidim. Ali vrlo dobro razumem njegovu situaciju. Imam odličan odnos sa njim i to će tako ostati. Međutim, moramo da se fokusiramo na igrače koji su spremni", rekao je danas trener… »
Zvezda Premijer lige propušta start sezone, lakši posao za Milenkovića
Nova 14.08.2025
Fudbaler Brentforda Joan Visa neće biti u sastavu za prvu utakmicu svog kluba u novoj sezoni Premijer lige protiv Notingem Foresta, zbog neizvesnosti oko njegove budućnosti u londonskom timu. „Kao trener želim da Joan bude ovde i deo prvog tima. Tako ja… »
Vesti dana »

Putin posetio vojne vežbe "Zapad 2025": "Cilj je uvežbavanje zaštite Rusije i Belorusije od svake agresije" (foto)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Premijer Macut sastao se sa delegacijom Kine: Najavio jačanje ekonomske i političke saradnje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana