Povezane vesti
Nato započeo privremeno raspoređivanje rezervnih snaga na Kosovu i Metohiji (foto)
Pravda 14.08.2025
Kontingent rezervnih snaga NATO-a započeo je privremeno raspoređivanje na Kosovu i Metohiji, objavio je danas Kfor. Kfor je u saopštenju objavljenom na društvenim mrežama naveo da se privremeno raspoređivanje obavlja u skladu sa postojećim procedurama… »
NATO započeo privremeno raspoređivanje rezervnih snaga na Kosovu i Metohiji
RTV 14.08.2025
PRIŠTINA - Kontingent rezervnih snaga NATO-a započeo je privremeno raspoređivanje na Kosovu i Metohiji, saopštio je danas KFOR. Kako je KFOR naveo u objavi na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, privremeno raspoređivanje se obavlja u… »
NATO započeo privremeno raspoređivanje rezervnih snaga na Kosovu i Metohiji /foto/
Sputnik 14.08.2025
Kontingent rezervnih snaga NATO-a započeo je privremeno raspoređivanje na Kosovu i Metohiji, objavio je danas Kfor. Kfor je u saopštenju objavljenom na društvenim mrežama naveo da se privremeno raspoređivanje obavlja u skladu sa postojećim procedurama… »
Nato započeo privremeno raspoređivanje rezervnih snaga u ap KiM
Telegraf 14.08.2025
Kontingent rezervnih snaga NATO-a započeo je privremeno raspoređivanje na Kosovu i Metohiji, saopštio je danas KFOR. Kako je KFOR naveo u objavi na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, privremeno raspoređivanje se obavlja u skladu sa… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 47 minutajoš 1 povezana
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 7 satijoš 3 povezane