Повезане вести
Србина одрао таксиста у црној гори! Авионску карту је платио мање, а још му тражио: "Донеси ми кафу"
Курир 14.08.2025
Туриста из Србије, који је на летовање у Црну Гору стигао авионом из Београда, остао је затечен ценом такси превоза од подгоричког аеродрома до Аде Бојане, 92 километра дуга вожња коштала га је чак 80 евра, и то након ценкања… »
Договорио цену, па му било скупо Туриста из Србије се пожалио да га је папрено коштао такси у Црној Гори авион јефтинији од…
Дневник 14.08.2025
Туриста из Србије, ишао је авионом на летовање у Црну Гору, а таксиста му је од подгоричког аеродрома до Аде Бојане, 92 километра дуга вожња коштала га је чак 80 евра, и то након ценкања. Путник је поделио своје непријатно… »
Србина одрао таксиста у Црној Гори: Скупље платио превоз од аеродрома до Аде Бојане, него авионску карту
Мондо 14.08.2025
Туриста из Србије, ишао је авионом на летовање у Црну Гору, а таксиста му је од подгоричког аеродрома до Аде Бојане, 92 километра дуга вожња коштала га је чак 80 евра, и то након ценкања. Путник је поделио своје непријатно… »
Вести дана »
"Кад ми је тренер погинуо, престала сам да играм тенис" Језив детаљ из живота Татјане Јечменице: Каријеру окончала после трагедије, па доживела хорор судбину!
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних
Четврти дан блокаде Ибарске магистрале, млекари и пољопривредници не одустају
Време пре 1 сатјош 17 повезаних
Вучић у Минхену са Јоханом Вадефулом: Немачка један од најважнијих партнера
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију: претежно сунчано са постепеним наоблачењем и кишом после подне
Наслови.аи пре 1 сатјош 19 повезаних
Рубио: Крај трансатлантске ере није наш циљ, САД ће увек бити „дете Европе“
Недељник пре 25 минутајош 14 повезаних