Povezane vesti

Ukrajinski dronovi napali Rostov na Donu

Ukrajinski dronovi napali Rostov na Donu

Politika pre 22 sata
ROSTOV NA DONU – Najmanje 20 zgrada oštećeno je u današnjem napadu ukrajinskih dronova na Rostov na Donu u Rusiji. „Pregledao sam mesto napada bespilotnih letelica u Rostovu. Oštećeno je dvadeset zgrada. Oštećeni su prozori, balkoni i automobili… »
Ukrajinski dronovi napali Rostov na Donu: Oštećeno 20 zgrada, ranjeno najmanje 13 osoba

Ukrajinski dronovi napali Rostov na Donu: Oštećeno 20 zgrada, ranjeno najmanje 13 osoba

Blic pre 22 sata
Najmanje 20 zgrada oštećeno je u današnjem napadu ukrajinskih dronova na Rostov na Donu u Rusiji. - Pregledao sam mesto napada bespilotnih letelica u Rostovu. Oštećeno je dvadeset zgrada. Oštećeni su prozori, balkoni i automobili parkirani u blizini… »
Napadnut Rostov na Donu, ukrajinski dronovi uništili 20 zgrada! Ljudi u panici, 13 osoba povređeno

Napadnut Rostov na Donu, ukrajinski dronovi uništili 20 zgrada! Ljudi u panici, 13 osoba povređeno

Alo pre 22 sata
Ljudi pitaju kada će moći da se vrate u svoje stanove. Najmanje 20 zgrada oštećeno je u današnjem napadu ukrajinskih dronova na Rostov na Donu u Rusiji. "Pregledao sam mesto napada bespilotnih letelica u Rostovu. Oštećeno je dvadeset zgrada. Oštećeni su… »

Vesti dana »