Povezane vesti
Ukrajinski dronovi napali Rostov na Donu
Politika 14.08.2025
ROSTOV NA DONU – Najmanje 20 zgrada oštećeno je u današnjem napadu ukrajinskih dronova na Rostov na Donu u Rusiji. „Pregledao sam mesto napada bespilotnih letelica u Rostovu. Oštećeno je dvadeset zgrada. Oštećeni su prozori, balkoni i automobili… »
Ukrajinski dronovi napali Rostov na Donu: Oštećeno 20 zgrada, ranjeno najmanje 13 osoba
Blic 14.08.2025
Najmanje 20 zgrada oštećeno je u današnjem napadu ukrajinskih dronova na Rostov na Donu u Rusiji. - Pregledao sam mesto napada bespilotnih letelica u Rostovu. Oštećeno je dvadeset zgrada. Oštećeni su prozori, balkoni i automobili parkirani u blizini… »
Napadnut Rostov na Donu, ukrajinski dronovi uništili 20 zgrada! Ljudi u panici, 13 osoba povređeno
Alo 14.08.2025
Ljudi pitaju kada će moći da se vrate u svoje stanove. Najmanje 20 zgrada oštećeno je u današnjem napadu ukrajinskih dronova na Rostov na Donu u Rusiji. "Pregledao sam mesto napada bespilotnih letelica u Rostovu. Oštećeno je dvadeset zgrada. Oštećeni su… »
Vesti dana »

Optužni predlog protiv muškarca zbog napada na vojne policajce na VMA
Serbian News Media pre 3 satajoš 55 povezanih

"Biće najveći komemorativni skup": Studenti odgovorili na ruski izveštaj o "srpskom Majdanu"
N1 Info pre 34 minutajoš 26 povezanih

Nekadašnji fudbaler Zvezde Dejan Milovanović preminuo tokom utakmice veterana
Radio 021 pre 14 minutajoš 80 povezanih

Preminuo proslavljeni američki glumac i reditelj Robert Redford
Morava info pre 6 satijoš 48 povezanih