Povezane vesti
Beograđanka proživela horor: Otišla da čisti stan, vlasnik onanisao ispred nje, pa rekao jezivu rečenicu
Telegraf pre 27 dana
"Primetila sam nešto čudno" Beograđanka (28) angažovana za čišćenje stana tvrdi da je doživela pravu traumu: vlasnik je insistirao da bude prisutan tokom posla, a zatim pred njom počeo da se samozadovoljava. "Napomenula bih da sam ja taj oglas postavila… »
Vlasnik stana se samozadovoljavao dok je ona čistila! Hrabra Beograđanka (28) ispričala do detalja kako se običan dan na poslu…
Kurir pre 27 dana
Beograđanka (28) nije ni slutila da će se sređivanje jednog stana pretvoriti u košmar. Čovek koji ju je angažovao za čišćenje zahtevao je da bude prisutan dok ona čisti stan, a potom je ispred nje počeo da masturbira. Ova hrabra devojka javila se… »
Beograđanka otišla da čisti stan, vlasnik počeo da masturbira: Mislila da će je silovati, a onda je šokirao izjavom
Mondo pre 27 dana
Beograđanka (28) prijavila se na oglas za čišćenje stana, a onda je doživela traumu kada je vlasnik počeo da masturbira ispred nje. - Napomenula bih da sam ja taj oglas postavila na platformi jedne agencije za sređivanje kuća i čuvanje dece. Naravno… »
Vesti dana »

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže američki predsednik i kuda ide Amerika
BBC News pre 9 minutajoš 25 povezanih

"Ovo je mračan trenutak za Ameriku": Tramp se obratio i obećao obračun sa političkim nasiljem (Video)
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

Evo gde od jutra pljušti: Danas nigde bez kišobrana, a u ovom delu dana Srbiji prete i oluje
Telegraf pre 29 minutajoš 13 povezanih

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, crveno slovo, evo šta se danas ne radi! Usekovanje glave Svetog Jovana Pravoslavni vernici poste na ovaj dan, a dosta njih ne jedu ništa sve do mraka.
Volim Zrenjanin pre 59 minutajoš 9 povezanih

Snažan zemljotres zatresao severnu Makedoniju: Izmereno 3,8 stepeni po Rihteru
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih