Povezane vesti

Beograđanka proživela horor: Otišla da čisti stan, vlasnik onanisao ispred nje, pa rekao jezivu rečenicu

Beograđanka proživela horor: Otišla da čisti stan, vlasnik onanisao ispred nje, pa rekao jezivu rečenicu

Telegraf pre 1 dan
"Primetila sam nešto čudno" Beograđanka (28) angažovana za čišćenje stana tvrdi da je doživela pravu traumu: vlasnik je insistirao da bude prisutan tokom posla, a zatim pred njom počeo da se samozadovoljava. "Napomenula bih da sam ja taj oglas postavila… »
Beograđanka otišla da čisti stan, vlasnik počeo da masturbira: Mislila da će je silovati, a onda je šokirao izjavom

Beograđanka otišla da čisti stan, vlasnik počeo da masturbira: Mislila da će je silovati, a onda je šokirao izjavom

Mondo pre 1 dan
Beograđanka (28) prijavila se na oglas za čišćenje stana, a onda je doživela traumu kada je vlasnik počeo da masturbira ispred nje. - Napomenula bih da sam ja taj oglas postavila na platformi jedne agencije za sređivanje kuća i čuvanje dece. Naravno… »
Vlasnik stana se samozadovoljavao dok je ona čistila! Hrabra Beograđanka (28) ispričala do detalja kako se običan dan na poslu…

Vlasnik stana se samozadovoljavao dok je ona čistila! Hrabra Beograđanka (28) ispričala do detalja kako se običan dan na poslu…

Kurir pre 1 dan
Beograđanka (28) nije ni slutila da će se sređivanje jednog stana pretvoriti u košmar. Čovek koji ju je angažovao za čišćenje zahtevao je da bude prisutan dok ona čisti stan, a potom je ispred nje počeo da masturbira. Ova hrabra devojka javila se… »

Vesti dana »