Povezane vesti
Tejlor Svift me je primila u svoju kuću tokom požara u Los Anđelesu, a ja sam joj uništila dom: Htela sam da sakrijem to od…
Kurir 14.08.2025
Američka glumica Zoi Kravic otkrila je da je boravila u kući Tejlor Svift na Beverli Hilsu kada su požari zahvatili Los Anđeles ranije ove godine. Svetska zvezda primila je glumicu i njenu majku Lisu Bonet u svoju vilu vrednu 25 miliona dolara, a tamo su… »
Glumica demolirala kupatilo Tejlor Svift: Ustupila joj kuću zbog požara, a ova čupala pločice i grebala zidove
Mondo 14.08.2025
Glumica Zoi Kravic šokirala je nedavno sve priznanjem da je gotovo uništila kupatilo svoje bliske prijateljice Tejlor Svift. Njih dve su se sprijateljile tokom pandemije u Londonu 2020. godine, a Kravic je kasnije bila redovno u publici tokom "Eras" ture… »
Vesti dana »

Nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Gorivo od danas jeftinije! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 13 minutajoš 35 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 13 minutajoš 22 povezane

Svedočanstva novosadskih aktivista posle sedam meseci u pritvoru: Slobodno hodati ulicom
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Stravična eksplozija; Razoren deo stambene zgrade, ima mrtvih i povređenih FOTO/VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 14 povezanih