Povezane vesti
Mali Željko će živeti sa tatom! Kulići nadogradili sprat na kući u Nišu za Ivana: "Imam struju i vodu, ali..."
Telegraf 14.08.2025
Porodica Kulić dodala je sprat na kući u Nišu, imajući u vidu da je on za oca Miljaninog sina Željka, Ivana Marinkovića. Ivan Marinković i Miljana Kulić su oduševljeno govorili o ovome. - Marija Kulić je za mene napravila gornji sprat, videćete... Goli… »
Marinković se useljava kod kulića! Oni nadogradili kuću zbog njega, Ivan sve priznao: "Ovaj gornji sprat je za mene, Marija je…
Kurir 14.08.2025
Porodica Kulić dodala je sprat na kući u Nišu, imajući u vidu da je on za oca Miljaninog sina Željka, Ivana Marinkovića. Ivan i Miljana su oduševljeno govorili o ovome. - Marija Kulić je za mene napravila gornji sprat, pogledajte preko kapije… »
Vesti dana »
Danas se navršava 27 godina od početka NATO agresije na SR Jugoslavije
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Ovog datuma stiže novo zahlađenje i sneg. Oglasio se RHMZ: April će nas iznenaditi, a tek u julu šta nas očekuje. Ovo je detaljna prognoza do septembra.
Dnevnik pre 42 minutajoš 17 povezanih
Dve zemlje hitno ulaze u rat?! Raskrinkan Trampov tajni plan, tačno ovog dana sve staje: Eksplozije odjekuju u Tel Avivu, cene nafte opet skaču (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 12 povezanih
(Foto) Pad kolumbijskog vojnog aviona: Najmanje 66 poginulih, piloti prijavili kvar pre nego što se letelica srušila
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 9 povezanih
Nesvakidašnja noć u Beogradu: Ni saobraćajnih nesreća, ni incidenata
Kurir pre 17 minutajoš 8 povezanih