Povezane vesti
Mali Željko će živeti sa tatom! Kulići nadogradili sprat na kući u Nišu za Ivana: "Imam struju i vodu, ali..."
Telegraf 14.08.2025
Porodica Kulić dodala je sprat na kući u Nišu, imajući u vidu da je on za oca Miljaninog sina Željka, Ivana Marinkovića. Ivan Marinković i Miljana Kulić su oduševljeno govorili o ovome. - Marija Kulić je za mene napravila gornji sprat, videćete... Goli… »
Marinković se useljava kod kulića! Oni nadogradili kuću zbog njega, Ivan sve priznao: "Ovaj gornji sprat je za mene, Marija je…
Kurir 14.08.2025
Porodica Kulić dodala je sprat na kući u Nišu, imajući u vidu da je on za oca Miljaninog sina Željka, Ivana Marinkovića. Ivan i Miljana su oduševljeno govorili o ovome. - Marija Kulić je za mene napravila gornji sprat, pogledajte preko kapije… »
Vesti dana »
Ovo su razlozi zbog kojih se danas raspravlja o nepoverenju vladi: „Macut, Mali, Selaković i Sofronijević su nedostojni funkcije“
Nedeljnik pre 2 minutajoš 10 povezanih
U Višem sudu u Beogradu nastavlja se suđenje ministru Selakoviću u slučaju Generalštab
N1 Info pre 13 minutajoš 4 povezane
"Ovo je sramota - morao je da bude izbačen" Veliki skandal trese NBA: Zbog prljavog poteza američkog superstara Jovićev trener besneo na konferenciji!
Kurir pre 7 minutajoš 12 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije: Kod predsednika Srbije danas predstavnici Narodne stranke
Dnevnik pre 28 minutajoš 3 povezane