Povezane vesti
Mali Željko će živeti sa tatom! Kulići nadogradili sprat na kući u Nišu za Ivana: "Imam struju i vodu, ali..."
Telegraf 14.08.2025
Porodica Kulić dodala je sprat na kući u Nišu, imajući u vidu da je on za oca Miljaninog sina Željka, Ivana Marinkovića. Ivan Marinković i Miljana Kulić su oduševljeno govorili o ovome. - Marija Kulić je za mene napravila gornji sprat, videćete... Goli… »
Marinković se useljava kod kulića! Oni nadogradili kuću zbog njega, Ivan sve priznao: "Ovaj gornji sprat je za mene, Marija je…
Kurir 14.08.2025
Porodica Kulić dodala je sprat na kući u Nišu, imajući u vidu da je on za oca Miljaninog sina Željka, Ivana Marinkovića. Ivan i Miljana su oduševljeno govorili o ovome. - Marija Kulić je za mene napravila gornji sprat, pogledajte preko kapije… »
Vesti dana »
(VIDEO) Pristalice SNS ispred SNP i - incidenti: Grupa muškaraca psovala i šutirala studente, ima povređenih, napali su i novinare
N1 Info pre 25 minutajoš 37 povezanih
Svečanost povodom dva veka Matice srpske: "Čuvajući svoju Maticu, čuvamo i Srbiju"
Radio 021 pre 40 minutajoš 31 povezana
Kako će kamiondžije iz regiona reagovati na novu poruku iz Brisela – blokadom ili čekanjem
Sputnik pre 6 satijoš 22 povezane
Poljoprivrednik: Nama treba ministar sa šajkačom, za 10 godina nećemo imati selo
N1 Info pre 7 satijoš 31 povezana