Povezane vesti
"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adaktar ne prestaje da šokira izjavama o naslednicima
Mondo pre 8 sati
Poslednjih dana, Adam Adaktar, samoprozvani "bog obrva" ponovo je glavna tema javnosti nakon što su na njegovom lokalu na Vračaru razbijena stakla. On se i oglasio nakon incidenta brutalno vređajući, za sada, nepoznate počinioce. "Ovih dana na Vračaru… »
"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adam Adaktar nastavlja da šokira naciju izjavama
Telegraf pre 10 sati
Adam Adaktar, koji sebe naziva "kraljem obrva", svojevremeno je sa svojom porodicom imao rijaliti šou. Rijaliti nije zaživeo pa se završio nakon prve sezone, ali je Adam Adaktar ostao prisutan u javnosti, te se o njegovim potezima često naširoko priča… »
"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adam Adaktar nastavlja da šokira: "Svi znaju da sam najveća…
Blic pre 19 sati
Adam Adaktar, koji sebe naziva "kraljem obrva", svojevremeno je sa svojom porodicom imao rijaliti program. Rijaliti nije zaživeo, ali je Adam ostao prisutan u javnosti, te se o njegovim potezima često naširoko priča. Adam je sad otkrio da li se druži sa… »
Vesti dana »

(Mapa) ceo svet gleda u ovaj avion! Putinov let za Aljasku najpraćeniji na planeti, evo gde se sada nalazi: Istorijski susret sa Trampom može da traje šest sati
Blic pre 13 minutajoš 66 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 117 povezanih

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 126 povezanih

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih

Tužba protiv Informera: General Živković tvrdi da je hapšenje sina deo medijske hajke
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih