Povezane vesti

"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adaktar ne prestaje da šokira izjavama o naslednicima

"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adaktar ne prestaje da šokira izjavama o naslednicima

Mondo pre 8 sati
Poslednjih dana, Adam Adaktar, samoprozvani "bog obrva" ponovo je glavna tema javnosti nakon što su na njegovom lokalu na Vračaru razbijena stakla. On se i oglasio nakon incidenta brutalno vređajući, za sada, nepoznate počinioce. "Ovih dana na Vračaru… »
"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adam Adaktar nastavlja da šokira naciju izjavama

"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adam Adaktar nastavlja da šokira naciju izjavama

Telegraf pre 10 sati
Adam Adaktar, koji sebe naziva "kraljem obrva", svojevremeno je sa svojom porodicom imao rijaliti šou. Rijaliti nije zaživeo pa se završio nakon prve sezone, ali je Adam Adaktar ostao prisutan u javnosti, te se o njegovim potezima često naširoko priča… »
"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adam Adaktar nastavlja da šokira: "Svi znaju da sam najveća…

"Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam propao": Adam Adaktar nastavlja da šokira: "Svi znaju da sam najveća…

Blic pre 19 sati
Adam Adaktar, koji sebe naziva "kraljem obrva", svojevremeno je sa svojom porodicom imao rijaliti program. Rijaliti nije zaživeo, ali je Adam ostao prisutan u javnosti, te se o njegovim potezima često naširoko priča. Adam je sad otkrio da li se druži sa… »

Vesti dana »