Повезане вести

Удовица Елвиса Преслија оптужена да је због новца искључила апарате ћерки: „Викала је – ја сам краљица!“

Удовица Елвиса Преслија оптужена да је због новца искључила апарате ћерки: „Викала је – ја сам краљица!“

Нова 15.08.2025
Бивши пословни партнери Присиле Пресли оптужили су рок удовицу да је убрзала смрт ћерке Лисе Мари како би обезбедила своје место на врху Елвисовог огромног финансијског краљевства, сазнаје се из шокантне тужбе поднете у Лос… »
Елвисова удовица оптужена да је због пара искључила апарате ћерки: Изнете стравичне тврдње шта је радила пре сахране

Елвисова удовица оптужена да је због пара искључила апарате ћерки: Изнете стравичне тврдње шта је радила пре сахране

Мондо 15.08.2025
Бивши пословни партнери Присиле Пресли оптужили су "рок удовицу" да је убрзала смрт ћерке Лисе Мари како би обезбедила своје место на врху Елвисовог огромног финансијског царства, наводи се у шокантној тужби поднетој ове недеље… »
Удовица Елвиса Прислија оптужена да је искључила њихову ћерку са апарата због пара: Изнете стравичне тврдње о случају

Удовица Елвиса Прислија оптужена да је искључила њихову ћерку са апарата због пара: Изнете стравичне тврдње о случају

Курир 15.08.2025
Бивши пословни партнери Присиле Присли оптужили су "рок удовицу" да је убрзала смрт ћерке Лисе Мари како би обезбедила своје место на врху Елвисовог огромног финансијског царства, наводи се у шокантној тужби поднетој ове недеље… »
Оптужена удовица Елвиса Прислија

Оптужена удовица Елвиса Прислија

Б92 15.08.2025
Бивши пословни партнери Присиле Присли оптужили су рок удовицу да је убрзала смрт ћерке Лисе Мери како би осигурала своје место на врху Елвисовог огромног финансијског краљевства. Наиме, како се сазнаје, поднета је тужба у Лос… »

Вести дана »